Hledat
Poslední téma
» Diskuzní fórumpro Admin 22/7/2018, 20:43
» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30
» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22
Similar topics
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22
Diskuzní fórum
+28
jivys
Dihol59
wolfdesigner
smutnej fanda
jiri kejnovsky
FCVReferee
Excalibur
Václav Kotnour
AJET0
David_Zeman
Vomi
Smutnej_fanda
Lufa
milan jihlavský
gennaro
Hunter Highlander
rafyre
FRL
Pepiik
class2
Ježek
Borr
Maty
luui
Ravl
sema.boga
smejky
Admin
32 posters
Strana 10 z 20
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
V pondělí jsem se zašel podívat na Juniorskou ligu FCV - Sparta. Zhruba do 70.minuty hrála Vysočina výborně, ale najednou jako by hráčům došly síly a Sparta otočila z 2:0 na konečných 2:4. Třetí gól Sparty padl z jasného ofsajdu, který neviděl pouze asistent. Na slušné upozornění přihlížejících fanoušků následně pan asistent reagoval velmi arogantně, zřejmě dle pokynů získaných na seminářích pro rozhodčí vedených dvojicí B+D.
Do oné 70.minuty lze vyzdvihnou výkony Nerada,Tlustého,Kriegsmanna,Maruše a Šerého. Trochu víc jsem čekal od Batioji, hodně se snažil, ale hlavně v osobních soubojích někdy tahal za kratší konec.
Co se mi líbilo na hře Sparty? Stále nepřestávali věřit v možný úspěch, hecování spoluhráčů a víra v možný obrat. To mi například chybí v herním projevu našeho "A" týmu.
Zápas sledovala i naše "generalita", pánové Tulis,Hipp,Bokša,Kučera atd. No uvidíme, jestli se dočkáme nějakých změn ať v brzké, či vzdálenější budoucnosti.
Do oné 70.minuty lze vyzdvihnou výkony Nerada,Tlustého,Kriegsmanna,Maruše a Šerého. Trochu víc jsem čekal od Batioji, hodně se snažil, ale hlavně v osobních soubojích někdy tahal za kratší konec.
Co se mi líbilo na hře Sparty? Stále nepřestávali věřit v možný úspěch, hecování spoluhráčů a víra v možný obrat. To mi například chybí v herním projevu našeho "A" týmu.
Zápas sledovala i naše "generalita", pánové Tulis,Hipp,Bokša,Kučera atd. No uvidíme, jestli se dočkáme nějakých změn ať v brzké, či vzdálenější budoucnosti.
Ravl- Poèet pøíspìvkù : 47
Proti Olmíku odešli v půlce desítky lidí, proti Příbrami už stovky. Pokud se nebude na Vikroce konat zázrak, tak ne Tepláky přijde tristní návštěva.
Borr napsal:Lufa napsal:Co tam včera Voltr předváděl za techniku ve vápně ,která předcházela našemu druhýmu gólu ? To jsem nějak nepobral.
Sledoval jsem zápas jen na internetu tak mi asi jeho myšlenka unikla.
Jsem netušil že to byl Voltr kterej to celý předtím zavinil přiblblým opakováným simulováním. Prostě nechal míč soupeři, asi se mu zrovna nechtělo hrát..
Proti Olmíku odešli v půlce desítky lidí, proti Příbrami už stovky. Pokud se nebude na Vikroce konat zázrak, tak ne Tepláky přijde tristní návštěva.
jiri kejnovsky- Poèet pøíspìvkù : 14
Lufa napsal:Co tam včera Voltr předváděl za techniku ve vápně ,která předcházela našemu druhýmu gólu ? To jsem nějak nepobral.
Jsem netušil že to byl Voltr kterej to celý předtím zavinil přiblblým opakováným simulováním. Prostě nechal míč soupeři, asi se mu zrovna nechtělo hrát..
Borr- Poèet pøíspìvkù : 119
Co tam včera Voltr předváděl za techniku ve vápně ,která předcházela našemu druhýmu gólu ? To jsem nějak nepobral.
Lufa- Poèet pøíspìvkù : 71
Ravl napsal:Na oficiálním, dnes nefunkčním fóru FCV nám bylo hlavně p. Fuksem "vysvětleno", že fandové svými příspěvky škodí klubu. Neškodí klubu víc hráči výkonem, jaký včera předvedli? Nedostali včera od hráčů políček do tváře právě tolik kritizovaní fandové FCV?
Odpověď ponechám na Vašem uvážení.
Naprostej souhlas,protože jestli chtějí hráči takhle pokračovat tak přestanou chodit i takový skalní jako jsem já!! Tým kvalitu nemá ale mohl by alespoň bojovat a ne se trapně ploužit po hřišti jako včera. A ještě jedna věc mě štve,máme tady hostovačky ze Slávie,ti kluci nic nehrajou a naše naděje jsou v juniorce nebo na hostovačkách,navíc za juniorku hraje i Batiocha...
Hunter Highlander- Poèet pøíspìvkù : 50
Na oficiálním, dnes nefunkčním fóru FCV nám bylo hlavně p. Fuksem "vysvětleno", že fandové svými příspěvky škodí klubu. Neškodí klubu víc hráči výkonem, jaký včera předvedli? Nedostali včera od hráčů políček do tváře právě tolik kritizovaní fandové FCV?
Musím souhlasit, prohry samozřejmě patří ke sportu, ale prohrát se Starkolandem a ještě k tomu takovým "výkonem", jaký nám včera předvedli hráči FCV je prostě neomluvitelné. Celá FCV mě strašně zklamala.
Záměrně píši celá FCV, protože hrajeme prakticky celé jaro bez útoku. Nemáme útočníka. Budu se opakovat, ale přestupová politika FCV je na úrovni IV. třídy okresní soutěže.
Nabízí se otázka, proč v takové situaci nedostane šanci mladý Klíma? Horší než včera to být nemůže.
Mimochodem, víte jaký klučina nám dal včera třetí gól za Palermo?
Myslel jsem, že se z toho trochu vyspím, ale zklamání mě neopustilo, navíc se všude objevují ostudné články a komentáře na adresu FCV. Zase se budu opakovat, ale není lehké být fandou FCV.
Záměrně píši celá FCV, protože hrajeme prakticky celé jaro bez útoku. Nemáme útočníka. Budu se opakovat, ale přestupová politika FCV je na úrovni IV. třídy okresní soutěže.
Nabízí se otázka, proč v takové situaci nedostane šanci mladý Klíma? Horší než včera to být nemůže.
Mimochodem, víte jaký klučina nám dal včera třetí gól za Palermo?
Myslel jsem, že se z toho trochu vyspím, ale zklamání mě neopustilo, navíc se všude objevují ostudné články a komentáře na adresu FCV. Zase se budu opakovat, ale není lehké být fandou FCV.
Hroznej fotbal ! Jedinej kdo chtel hrat byl Urdinov .( jak tu uz nekdo psal ) . V utoku nikdo .......
A nejvic me na tom stve , ani ne prohra samotna , ale s kym a jak se prohralo !!!!
A nejvic me na tom stve , ani ne prohra samotna , ale s kym a jak se prohralo !!!!
sema.boga- Poèet pøíspìvkù : 95
To si z nás ti sráči nagelovaný dělají prdel? Chodím na Vysočinu od MSFL,ale tohle byl ten nejhanebnější výkon,jakej sem na domácím hřišti viděl !!! Ani jeden si po včerejšku nezaslouží dres FCV a Demeter s Voltrem by ani neměli o sobě říkat,že jsou 1ligový fotbalisti.Ten zápas byl naprostej výsměch všem fandům.
Miki- Poèet pøíspìvkù : 83
Sorry chlapci, dneska jsem nebyl, páč jsem výjimečně vyrazil na výjezd hokeje...Byla to taky celkem blamáž, rozhodčí nás nešetřil a Ústí prostě dnes lepší.
Fotbal jsem sledoval jen na telefonu, ale podle reakcí a informací od lidí, co tam byli, to byla opravdu velká bída :-(
Fotbal jsem sledoval jen na telefonu, ale podle reakcí a informací od lidí, co tam byli, to byla opravdu velká bída :-(
Omlouvám za svůj optimistický tip-realiata je realita.Otázka zní- kdo se omluví nám fandům za svůj ostudný výkon?
Dihol59- Poèet pøíspìvkù : 42
Hunter Highlander napsal:Ježek napsal:Před zápasem jsem byl přesvědčen, že neprohrajeme, že Příbram je dole a ani s pomocí sudí nás neporazí. Ale již po deseti minutách jsme na tribuně věděli, že je zle. Tak, jak nastoupili naši hráči do zápasu, to byla šílenost, naprosto nepřipravení, nekoncetrovaný na zápas. Co to jako mělo bejt? Totální podcenění nebo se jim jen dnes nechtělo hrát? Pak je jasné, že se dostaneš do křeče. Ještě nikdy jsem ze stadionu FCV neodešel před koncem zápasu, dnes poprvé a to deset minut po zahájení druhé půle.
Dnes to byl z naší strany snad nejhorší výkon co pomatuju a to chodím už od MSFL... Kdybych byl příznivcem konspirací tak bych snad řekl že se hrálo podle scénáře že dnes vyhraje palermo..... Hráči a vedení proberte se!! Dnes jste z fanoušků Vysočiny udělaly kašpary....
Vypadalo to tak, zdálo se mi, že se snažil jen Urdinov, ten asi nerozuměl dobře česky pokynům
Ježek napsal:Před zápasem jsem byl přesvědčen, že neprohrajeme, že Příbram je dole a ani s pomocí sudí nás neporazí. Ale již po deseti minutách jsme na tribuně věděli, že je zle. Tak, jak nastoupili naši hráči do zápasu, to byla šílenost, naprosto nepřipravení, nekoncetrovaný na zápas. Co to jako mělo bejt? Totální podcenění nebo se jim jen dnes nechtělo hrát? Pak je jasné, že se dostaneš do křeče. Ještě nikdy jsem ze stadionu FCV neodešel před koncem zápasu, dnes poprvé a to deset minut po zahájení druhé půle.
Dnes to byl z naší strany snad nejhorší výkon co pomatuju a to chodím už od MSFL... Kdybych byl příznivcem konspirací tak bych snad řekl že se hrálo podle scénáře že dnes vyhraje palermo..... Hráči a vedení proberte se!! Dnes jste z fanoušků Vysočiny udělaly kašpary....
Před zápasem jsem byl přesvědčen, že neprohrajeme, že Příbram je dole a ani s pomocí sudí nás neporazí. Ale již po deseti minutách jsme na tribuně věděli, že je zle. Tak, jak nastoupili naši hráči do zápasu, to byla šílenost, naprosto nepřipravení, nekoncetrovaný na zápas. Co to jako mělo bejt? Totální podcenění nebo se jim jen dnes nechtělo hrát? Pak je jasné, že se dostaneš do křeče. Ještě nikdy jsem ze stadionu FCV neodešel před koncem zápasu, dnes poprvé a to deset minut po zahájení druhé půle.
Ježek- Poèet pøíspìvkù : 38
Namlsán včerejší fotbalovou lahůdkou v podobě postupu Sparty přes italské Lácio jsem se těšil i na dnešní fotbalovou "bitvu" FCV versus Starkoland.
Že rozhodčí budou mít potřebné notičky a potlačí káru pro Járu s Palerma jsem samozřejmě věděl předem, ale zároveň jsem věřil, že FCV bude bojovat stejně jako na Dukle a uválčíme i přes nepřízeň rozhodčích alespoň bod.
Co jsem byl ale nucen sledovat po celou dobu utkání, nelze nazvat jinak než fotbalovou blamáží v podání domácího týmu. Starkovci vůbec pomoc od rozhodčích nepotřebovali, náš tým se prostě rozhodl, že tři body odevzdá dobrovolně.
A tak pokud některý z hráčů najde tu odvahu, prosím o vysvětlení, protože to, co jsem dnes viděl, mi hlava nebere. Nepřál bych Vám slyšet milí hráči, co jsem byl nucen vyslechnou od ostatních diváků na tribuně v reakci na Váš dnešní "výkon". Já budu mírnější ve výrazech - prostě OSTUDA!!!!!
Že rozhodčí budou mít potřebné notičky a potlačí káru pro Járu s Palerma jsem samozřejmě věděl předem, ale zároveň jsem věřil, že FCV bude bojovat stejně jako na Dukle a uválčíme i přes nepřízeň rozhodčích alespoň bod.
Co jsem byl ale nucen sledovat po celou dobu utkání, nelze nazvat jinak než fotbalovou blamáží v podání domácího týmu. Starkovci vůbec pomoc od rozhodčích nepotřebovali, náš tým se prostě rozhodl, že tři body odevzdá dobrovolně.
A tak pokud některý z hráčů najde tu odvahu, prosím o vysvětlení, protože to, co jsem dnes viděl, mi hlava nebere. Nepřál bych Vám slyšet milí hráči, co jsem byl nucen vyslechnou od ostatních diváků na tribuně v reakci na Váš dnešní "výkon". Já budu mírnější ve výrazech - prostě OSTUDA!!!!!
2850 lidí ?? tvl, tam byla tak s bídou tisícovka.
To byla ostuda dneska na n-tou, to nebylo ani na druhou ligu. Nechápu, proč neřeknou dopředu, že to musí Starkovu nechat, ať ani nechodíme..
hnus fialovej od jihlavskych "mladiku". druha liga jim bude vic sluset..
rafyre- Poèet pøíspìvkù : 19
2:1,2985 diváků olééééééééééééééééé
milan jihlavský- Poèet pøíspìvkù : 35
Jsem zvědavej na náš výkon a na výkon rozhodčího proti Palermu, sice mi to jméno rozhodčí moc neříká, ale minule pískal Příbram - Slovácko pod dohledem Patáka, dneska stejný sestav i s Patákem. Aby to nebyl taky nějakej Berbrův kůň..
Tak určitě,Palermo na jaře nedalo ještě gól,z toho plyne jasný tip 2:0,diváků 3333
Tak dnes 3899 fanoušků, 1:0
Vomi- Poèet pøíspìvkù : 59
Dihol59 napsal:Štěstíčku se musí jít naproti,to já znám.Ale ruku na srdce,z pohledu na naši hru bolí oči.Jinak tyto tři body mají cenu zlata.Osobně jsem zklamán z Kučery,čekal jsem od něj lepší výkonnost
To tak napůl nesouhlasím, hra není kdovíjaká (i když třeba druhá půlka s Olomoucí celkem ušla), ale ten přechod do útoku je docela slušnej a bleskovej, škoda té nízké produktivity. Ale myslím, že pan Hipp ví co dělá a mám z něho moc dobrý pocit a i tohle se časem zlepší. Z Kuči je hodně cítit, že vnímá velkou zodpovědnost a snaží se to brát někdy až moc na sebe, někdy ale předvede naprosto nadstandardní přihrávku... třeba vysunutí Voltra proti Dukle a nebo Hronka proti Olomouci.
David_Zeman- Poèet pøíspìvkù : 10
Štěstíčku se musí jít naproti,to já znám.Ale ruku na srdce,z pohledu na naši hru bolí oči.Jinak tyto tři body mají cenu zlata.Osobně jsem zklamán z Kučery,čekal jsem od něj lepší výkonnost
No konečně to štěstí sedlo i na nás S tou Příbramí to bude fakt o rozhodčím.Koho nám sem sehrané duo D+B pošle a s jakejma instrukcema...parchanti.
Ravl : Souhlasim s Vaculíkem. V obraně se trápí , nemá rychlost. Patří do zálohy. Je to borec , co u toho kopání taky přemejšlí .
A s tím útokem ... ?! Zatim hrajeme bez . Musíme si vychovat někoho novýho. Klímu , Marcina ( když bude zdravej?! ) ......
A s tím útokem ... ?! Zatim hrajeme bez . Musíme si vychovat někoho novýho. Klímu , Marcina ( když bude zdravej?! ) ......
Včera na Dukle fotbalová bitva. Tak si představuji, že by tým měl hrát každý zápas. Když nemáme tak velkou fotbalovou kvalitu, je potřeba maximální nasazení. Musím FCV pochválit, se štěstím, ale důležité tři bodíky. Obrana pracovala výborně, Kryštůfek hraje na pravém beku mnohem lépe než na pozici stopera. Urdinov na levé straně hraje také dobře, ale je spíše defenzivně laděný hráč, podpora útoku nebude jeho silnou stránkou. Přesto se mi jeho hra líbí. V osobních soubojích je pro soupeře velmi nepříjemný, hraje tvrdě,na hranici faulu. Dobrý nákup. Krejčí se v posledních dvou zápasech vyvaroval fatálních chyb, které tým sráželi. Šura = spolehlivost, dobře čte hru.
Často jsem v minulosti ještě na oficiálním, dnes již mrtvém fóru kritizoval Vaculíka. Dnes ho musím chválit. Jeho výkony jsou nesrovnatelné s minulou sezónou.
Naopak Kučera je na 30% svých schopností a fotbalovém umu. Odchod do Plzně a vysedávání na lavičce mu hodně uškodil. Co mě doslova zvedá ze židle jsou jeho nepřístojné diskuze s rozhodčími. Měl by se více soustředit na hru, má co dohánět!
Hronek? Smekám...
Bohužel bude brzy prodán. Agent se už těší na provize.
Hrotové hráče Mešanoviče a Voltra vůbec nelze srovnávat. Kvalita v koncovce je u Mešanoviče v jiné dimenzi. U Voltra lze vyzdvihnout pohyb, ale jinak ligový podprůměr. V současné době nemáme na hrotu kvalitu.
Zápas s Příbramí bude s největší pravděpodobností o rozhodčích. Jako hlavní zřejmě nastoupí Paták a to bude mazec. Zápas jen pro opravdu silné nátury.
Často jsem v minulosti ještě na oficiálním, dnes již mrtvém fóru kritizoval Vaculíka. Dnes ho musím chválit. Jeho výkony jsou nesrovnatelné s minulou sezónou.
Naopak Kučera je na 30% svých schopností a fotbalovém umu. Odchod do Plzně a vysedávání na lavičce mu hodně uškodil. Co mě doslova zvedá ze židle jsou jeho nepřístojné diskuze s rozhodčími. Měl by se více soustředit na hru, má co dohánět!
Hronek? Smekám...
Bohužel bude brzy prodán. Agent se už těší na provize.
Hrotové hráče Mešanoviče a Voltra vůbec nelze srovnávat. Kvalita v koncovce je u Mešanoviče v jiné dimenzi. U Voltra lze vyzdvihnout pohyb, ale jinak ligový podprůměr. V současné době nemáme na hrotu kvalitu.
Zápas s Příbramí bude s největší pravděpodobností o rozhodčích. Jako hlavní zřejmě nastoupí Paták a to bude mazec. Zápas jen pro opravdu silné nátury.
Vomi napsal:Taky jsem doufal v 0:0, tohle je hodně dobrý. Už je svět zase hezčíAdmin napsal:Parádní výsledek z Dukly. Fotbal stál sice za hovno, hlavně první poločas, ale dneska jsem tipoval spíš 0:0... Štěstí stálo při nás. Teď doma šmiknout Příbram a nemám strach o záchranu
Fotbal moc koukatelnej nebyl,Dukla hrála líp, ale FCV byla nebezpečnější. Ráno jsem koukal na ČT Sport na druhou ligu a to byl fakt humus fotbal, tak se snad odrazíme a do té žumpy nespadneme. FCV Olééé
Admin napsal:Parádní výsledek z Dukly. Fotbal stál sice za hovno, hlavně první poločas, ale dneska jsem tipoval spíš 0:0... Štěstí stálo při nás. Teď doma šmiknout Příbram a nemám strach o záchranu
Příbram se neporáží - té pomáhají rozhodčí. Teď jsou dole, tak vyhrají, i kdyby měl rozhodčí nařídit v prodloužení penaltu za faul ve středovém kruhu
class2- Poèet pøíspìvkù : 29
Taky jsem doufal v 0:0, tohle je hodně dobrý. Už je svět zase hezčí
Admin napsal:Parádní výsledek z Dukly. Fotbal stál sice za hovno, hlavně první poločas, ale dneska jsem tipoval spíš 0:0... Štěstí stálo při nás. Teď doma šmiknout Příbram a nemám strach o záchranu
...hlavne ať Příbram zas před zápasem s náma nemění trenéra
Měli jsme už podruhé venku pěknou kliku, po Teplicích i na Dukle, to jsou 4 body navíc, které se sakra hodí. Máme doma ještě Příbram, Teplice, Bohemians, Boleslav a Ostravu, tak snad aspoň 9 bodů uhrajeme, to by bylo 32 a pohoda
Parádní výsledek z Dukly. Fotbal stál sice za hovno, hlavně první poločas, ale dneska jsem tipoval spíš 0:0... Štěstí stálo při nás. Teď doma šmiknout Příbram a nemám strach o záchranu
Lufa napsal:Jestli je náš a Hronkovi vydrží jeho střelecká aktivita , tak to vidím tak že v létě máme co prodávat. Pochybuju totiž že vedení změní taktiku - kdo chce jít pryč, ať si jde.sema.boga napsal:Nevite někdo , na jak dlouho má podepsáno Hronek ? Já jen , kdy nám odejde :-( .
No a jestli nedejbože sestoupíme tak to nebude jenom on ale pořádnej průvan,snad se to nestane.
Jestli je náš a Hronkovi vydrží jeho střelecká aktivita , tak to vidím tak že v létě máme co prodávat. Pochybuju totiž že vedení změní taktiku - kdo chce jít pryč, ať si jde.sema.boga napsal:Nevite někdo , na jak dlouho má podepsáno Hronek ? Já jen , kdy nám odejde :-( .
sema.boga napsal:Borr napsal:Tak porpvé jsem letos nemohl na zápas a důležitá výhra... kdyžtak příště zase nejdu, jestli to pomůže
Tak jsme na tom stejne :-)
Tak se pánové také přidávám :-)
Nevite někdo , na jak dlouho má podepsáno Hronek ? Já jen , kdy nám odejde :-( .
Borr napsal:Tak porpvé jsem letos nemohl na zápas a důležitá výhra... kdyžtak příště zase nejdu, jestli to pomůže
Tak jsme na tom stejne :-)
Tak porpvé jsem letos nemohl na zápas a důležitá výhra... kdyžtak příště zase nejdu, jestli to pomůže
Mě nejvíc zklamal Kučera. Je tady jako posila a vůbec nebyl vidět. Do doby, než jsme dostali gól, tak jsem si říkal: no jo, hraje 2 a 3 od konce- bylo to jalový. Jinak klíčový vítězství, na termín i dost diváků (so, tenis, biatlon). Snad už bude líp.
Tipoval jsem 3:1,ale i 2:1 je dobrý Jako vždy výbornej Hanuš,k Hronkovi by se mohl ještě někdo se střílením gólů přidat.Po příchodu dobrej i Bazal.Kdo je ale naprostej tragéd je Dvořák.Nustojí žádnej souboj,každej ho odstčí a on je pak otrávenej,že nebyl odpískanej faul.I Hrba uplně z formy by tam udělal víc práce.
Jedině vítězství-tip 3888 diváků 3:1,Voltr hattricksema.boga napsal:Dneska už to dame za tři body ! Holomóóci nepomužou ani čachry s kartama !
Dneska už to dame za tři body ! Holomóóci nepomužou ani čachry s kartama !
Tak Vepřek může v sobotu nastoupit, komise s ním zastavila řízení..
.. naopak ho zahájila s Martinem Hálou, ovšem také on může hrát.
To je zase komedie a la FAČR, pokud Vepřek nedostal 4 žlutou, musel ji dostat Hála, tak má stát a ne že si to odbude až další zápas... To asi bude odveta poháru s Plzní ne??
.. naopak ho zahájila s Martinem Hálou, ovšem také on může hrát.
To je zase komedie a la FAČR, pokud Vepřek nedostal 4 žlutou, musel ji dostat Hála, tak má stát a ne že si to odbude až další zápas... To asi bude odveta poháru s Plzní ne??
Tak zítra to vidím ne na jasnou ale výhru 2:1 jak jsem je naživo viděl na na slovácku mají nato kluci jen to musi začit padat!Vysočina olé!!
Havlik.libor- Poèet pøíspìvkù : 39
Podle mě je podstatný, že kluci bojují. Chleba se bude lámat až třeba teď s Olomoucí. To bude důležitý zápas, ale i tak zbývá do konce ligy ještě dost kol. A v kaprlize se může stát cokoliv...
Smutnej_fanda napsal:Miki: Tak jsme rádi, že jsi nám to napsal. Fanoušky, které by Jihlava ve druhé lize ztratila, stejně nepotřebujeme. :-)
Lidi, klid! Zatím za sebou máme zápasy, ve kterých jsme mohli jen překvapit. Jablonec a Slavia jsou momentálně nad naše síly - kvalitou kádru jsou úplně jinde - a na Slovácku jsme dosud nezískali ani bod. :-)
Rozhodující bitvy nás teprve čekají. Takže je potřeba zachovat klid a v sobotu přijít fandit proti Olomouci!
Vysočina olé!
class2- Poèet pøíspìvkù : 29
Miki: Tak jsme rádi, že jsi nám to napsal. Fanoušky, které by Jihlava ve druhé lize ztratila, stejně nepotřebujeme. :-)
Lidi, klid! Zatím za sebou máme zápasy, ve kterých jsme mohli jen překvapit. Jablonec a Slavia jsou momentálně nad naše síly - kvalitou kádru jsou úplně jinde - a na Slovácku jsme dosud nezískali ani bod. :-)
Rozhodující bitvy nás teprve čekají. Takže je potřeba zachovat klid a v sobotu přijít fandit proti Olomouci!
Vysočina olé!
Vysočina olé!
Smutnej_fanda- Poèet pøíspìvkù : 39
Tohle je boj o záchranu? Z 9 bodů máme 1,hráči ,kteří dávali góly v přípravě mají asi vystřílenej prach atd.atd.Co je nám platný,že hra není špatná a hráči bojujou ale hraje se o body a ty nejsou.2.liga je na dohled a já tím pádem končím,protože 2ligový mančafty mě nezajímaji a naši zkorumpovanou kaprligu sleduju jenom kvuli FCV.Pokuď bude ve vedení našeho fotbalu chátra P+B+D a další jim podobný tak se nic nezmění.
rafyre napsal:do koho se navazis burane??Pepiik napsal:rafyre napsal:lemplove druholigovy
Hlupaku
Ja ti vlastne ani nevim ?Asi do tebe heled!
Pepiik- Poèet pøíspìvkù : 38
do koho se navazis burane??Pepiik napsal:rafyre napsal:lemplove druholigovy
Hlupaku
rafyre- Poèet pøíspìvkù : 19
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Strana 10 z 20
Povolení tohoto fóra: