Hledat
Poslední téma
» Diskuzní fórumpro Admin 22/7/2018, 20:43
» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30
» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22
Similar topics
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22
Diskuzní fórum
+28
jivys
Dihol59
wolfdesigner
smutnej fanda
jiri kejnovsky
FCVReferee
Excalibur
Václav Kotnour
AJET0
David_Zeman
Vomi
Smutnej_fanda
Lufa
milan jihlavský
gennaro
Hunter Highlander
rafyre
FRL
Pepiik
class2
Ježek
Borr
Maty
luui
Ravl
sema.boga
smejky
Admin
32 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Luckassen by nemusel být špatnou volbou, ale Karišika nebrat. Už jen kvůli tomu, že teď máme pět stoperů, kteří mohou ligu v pohodě hrát. Jeden podle mne stejně bude muset jít pryč.
Maty- Poèet pøíspìvkù : 34
Linky jdou vkládat až 7 dní od registrace. Bohužel jsem nenašel, kde to zrušit. Zřejmě napevno daná podmínka.
Jestli myslíš toto, tak dávám sem i do Tvého příspěvku
iSport - Liberec x Mešanovič
ODKAZ
Jestli myslíš toto, tak dávám sem i do Tvého příspěvku
ODKAZ
chtěl jsem vám sem vložit link na nový článek na iSport ( Mešan x Liberec ) a nějak mi to nejde
ODKAZ
.....Podle informací Sportu bude Jihlava žádat finanční kompenzaci a hráčskou náhradu. Ve hře by měli být nizozemský útočník Kevin Luckassen (22) a obránce Miloš Karišik (27).
ODKAZ
.....Podle informací Sportu bude Jihlava žádat finanční kompenzaci a hráčskou náhradu. Ve hře by měli být nizozemský útočník Kevin Luckassen (22) a obránce Miloš Karišik (27).
Naposledy upravil Admin dne 29/12/2015, 13:12, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : EDIT ADMIN : vložen link)
sema.boga- Poèet pøíspìvkù : 95
Borr napsal:Já si právě myslím, že když proklamujeme, že se chceme časem dostat do Evropských pohárů, tak se právě musíme srovnávat s týmy jako je Liberec nebo Bolka. Minulé tituly pro současnost nic neznamenají, navíc Liberec skončil loni za námi..
Každý rozumně uvažující musí vědět, že i tyto týmy může Jihlava porazit, nikoli porážet. Evropa pro FCV může přijít souhrou okolností přes domácí pohár. Přes ligu jen pokud by se našel zázračný investor. My bychom však měli být rádi za Vaculíka a stavět mu pomník. A ne plácat nesmysly a hanit jeho práci...
Já si právě myslím, že když proklamujeme, že se chceme časem dostat do Evropských pohárů, tak se právě musíme srovnávat s týmy jako je Liberec nebo Bolka. Minulé tituly pro současnost nic neznamenají, navíc Liberec skončil loni za námi..
Borr- Poèet pøíspìvkù : 119
Maty napsal:Smutnej_fanda napsal:Maty: Bokša ví, co dělá? A je lepší než Jinoch? To snad ne! :-)
Skoro bych se zeptal, koho od svého příchodu do Jihlavy přivedl? V létě to bylo tak marné, že si na žádnou posilu nevzpomínám. Áčko stále jede z toho, co tu postavil Jinoch. Starý pán nedokázal ani sehnat hostování - a zápasové vytížení - pro Vejmolu a Kotnoura. :-)
To je pravda, ty gólmany nezvládl. Zapomíná se ale, že Vejmola byl po zranění a Hanuš byl též zraněný, tudíž odchod Vejmoly nemohl být úplně žhavý. Jo Kotnour měl někde hostovat. V létě to bylo pro Bokšu složitější, měl dost málo času. Co ale vím tak teď sportovní úsek funguje. Jasně ekonomika v tom hraje důležitou roli. Tomu se přizpůsobuje scouting a typy hráčů. Přichází mladí, perspektivní a hladoví fotbalisté. Myslím, že do budoucna to těžko bude jiné.
Na hodnocení Bokši , jako sportovního manažera , je ještě brzy . V létě do toho skočil bez přípravy a času do konce přestupního období moc nebylo . Ale teď , jestli se zbaví trénování by měl ukázat , co v něm je . ( pokud budou finance ?! )
Smutnej_fanda napsal:Maty: Bokša ví, co dělá? A je lepší než Jinoch? To snad ne! :-)
Skoro bych se zeptal, koho od svého příchodu do Jihlavy přivedl? V létě to bylo tak marné, že si na žádnou posilu nevzpomínám. Áčko stále jede z toho, co tu postavil Jinoch. Starý pán nedokázal ani sehnat hostování - a zápasové vytížení - pro Vejmolu a Kotnoura. :-)
To je pravda, ty gólmany nezvládl. Zapomíná se ale, že Vejmola byl po zranění a Hanuš byl též zraněný, tudíž odchod Vejmoly nemohl být úplně žhavý. Jo Kotnour měl někde hostovat. V létě to bylo pro Bokšu složitější, měl dost málo času. Co ale vím tak teď sportovní úsek funguje. Jasně ekonomika v tom hraje důležitou roli. Tomu se přizpůsobuje scouting a typy hráčů. Přichází mladí, perspektivní a hladoví fotbalisté. Myslím, že do budoucna to těžko bude jiné.
Maty: Bokša ví, co dělá? A je lepší než Jinoch? To snad ne! :-)
Smutnej_fanda- Poèet pøíspìvkù : 39
Hunter Highlander napsal:Jsem rád za tohle fórum, protože svoboda slova je čím dál vzácnější...Ravl napsal:Admin:
Další "perlou" je tvrzení, že v zimní přestávce není o čem diskutovat, proto tak malá účast na oficiálním fóru.
Já opravdu nemám vůbec nic proti p. Fuksovi, vážím si jeho nasazení a zápalu pro fotbal v Jihlavě, ale řekněte mi, proč z nás dělá blbce??
Ono by bylo o čem diskutovat, kdyby sem chodili kloudní hráči, když sem přijde nějakej Jarda Novák...
nikdo neví co od něj čekat, tak se o něm těžko budou fans bavit. Jediný co padne, že když bude dobrej tak tu dlouho nezůstane FCV ho tradičně střelí za 20 mega, což je na půl sezony vystaráno a když se nechytne nebude vyčnívat tak tu buď zůstane nebo když nebude ani pro FCV přínosem tak ho pošlou na Slovensko na hstování a hledat mu nové působiště jako teď u Přeučila u kterýho to bylo vidět okamžitě že na ligu nemá!!!
FRL- Poèet pøíspìvkù : 24
No, myslím, že panika není na místě. A už vůbec ne srovnávání Jihlavy s Libercem, který je ve všech ohledech někde jinde - viz 3 tituly za posledních 12 let nebo kolik. Mám pocit, že mnozí diskutující by se měli probrat a dostat do reality Vysočiny.
Hipp - bývalý kvalitní hráč a odborník, kterej má za sebou mnoho let u slovenské reprezentace určitě nebude špatnou volbou. Těžko si umím představit, že bychom do Jihlavy dostali lepšího kouče. Snad spolupráce s Kučerou a spol bude klapat.
Bokša - jeho kroky dokazují že ví co dělá. Oproti Jinochovu období to má hlavu a patu. Hlavně se asi vše děje v souladu s ekonomikou klubu. Dobře že se bude soustředit jen na sportovní stránku.
Batioja - drahý, neproduktivní, špatná komunikace. Určitě v něm asi něco je. Pokud navíc ale touží po rodině, tak nemá smysl ho tady držet. Náhradu máme.
Jánoš - na podzim byl buď zraněný, vykartovaný nebo v nepřesvědčivé formě. Očividně sám neví co chce. Takového hráče bych tady nedržel.
Mešanovič - jestli dobře počítám, tak zde vlastně končí sedmý rok. Navíc má za sebou hodně úspěšnou sezónu, tudíž je logický že zvažuje změnu a nový impuls. Pokud za lepších podmínek v Jihlavě prodlouží smlouvu, tak bude dobře. Pokud bude chtít jít jinam, tak bych ho tu půl roku násilím nedržel a snažil se ho prodat. Alespoň bude možné za tyto peníze koupit náhradu. Pokud by tu pod tlakem půl roku zůstal, tak je otázkou co by to udělalo s jeho motivací a hlavou. Ke všemu by za něj v létě nic nebylo, tudíž by klub těžko získával adekvátní náhradu.
Kučera - určitě bude posilou a bude mít velkou motivaci na sebe upozornit, aby se v létě do Plzně dostal do základu. Zvlášť, když mohou odejít Hořava nebo Hrošovský.
Nové posily - co sem si zjišťoval, tak by kádr mohly skutečně dobře doplnit a posílit.
Hipp - bývalý kvalitní hráč a odborník, kterej má za sebou mnoho let u slovenské reprezentace určitě nebude špatnou volbou. Těžko si umím představit, že bychom do Jihlavy dostali lepšího kouče. Snad spolupráce s Kučerou a spol bude klapat.
Bokša - jeho kroky dokazují že ví co dělá. Oproti Jinochovu období to má hlavu a patu. Hlavně se asi vše děje v souladu s ekonomikou klubu. Dobře že se bude soustředit jen na sportovní stránku.
Batioja - drahý, neproduktivní, špatná komunikace. Určitě v něm asi něco je. Pokud navíc ale touží po rodině, tak nemá smysl ho tady držet. Náhradu máme.
Jánoš - na podzim byl buď zraněný, vykartovaný nebo v nepřesvědčivé formě. Očividně sám neví co chce. Takového hráče bych tady nedržel.
Mešanovič - jestli dobře počítám, tak zde vlastně končí sedmý rok. Navíc má za sebou hodně úspěšnou sezónu, tudíž je logický že zvažuje změnu a nový impuls. Pokud za lepších podmínek v Jihlavě prodlouží smlouvu, tak bude dobře. Pokud bude chtít jít jinam, tak bych ho tu půl roku násilím nedržel a snažil se ho prodat. Alespoň bude možné za tyto peníze koupit náhradu. Pokud by tu pod tlakem půl roku zůstal, tak je otázkou co by to udělalo s jeho motivací a hlavou. Ke všemu by za něj v létě nic nebylo, tudíž by klub těžko získával adekvátní náhradu.
Kučera - určitě bude posilou a bude mít velkou motivaci na sebe upozornit, aby se v létě do Plzně dostal do základu. Zvlášť, když mohou odejít Hořava nebo Hrošovský.
Nové posily - co sem si zjišťoval, tak by kádr mohly skutečně dobře doplnit a posílit.
Jsem rád za tohle fórum, protože svoboda slova je čím dál vzácnější...Ravl napsal:Admin:
Další "perlou" je tvrzení, že v zimní přestávce není o čem diskutovat, proto tak malá účast na oficiálním fóru.
Já opravdu nemám vůbec nic proti p. Fuksovi, vážím si jeho nasazení a zápalu pro fotbal v Jihlavě, ale řekněte mi, proč z nás dělá blbce??
Hunter Highlander- Poèet pøíspìvkù : 50
Admin:
Ravl- Poèet pøíspìvkù : 47
No, jsem zvědav, jak tohle nakonec dopadne...
Jinak, kdo by sem chtěl hodit link, dejte mi ho do PM nebo mailu a já ho sem vložím. Vypadá to, že těch 7 dní od registrace se nedá vypnout :-)
http://fotbal.idnes.cz/jihlava-treneri-prichody-odchody-mesanovic-fe3-/fotbal.aspx?c=A151228_141009_fotbal_dc
Jinak, kdo by sem chtěl hodit link, dejte mi ho do PM nebo mailu a já ho sem vložím. Vypadá to, že těch 7 dní od registrace se nedá vypnout :-)
http://fotbal.idnes.cz/jihlava-treneri-prichody-odchody-mesanovic-fe3-/fotbal.aspx?c=A151228_141009_fotbal_dc
Hlavně ten z dnešního poledne od Michala Koštuříka nám opravdu dělá reklamu. Pan redaktor popsal to, co již dlouho komentovali fandové na diskuzním fóru a proto jim bylo vypnuto a následně zpoplatněno. Výmluvy na údajné urážky majitelů, vedení, trenérů a všeho ostatního se jaksi nepovedly.
Ravl:
Já bych byl nerad sprostej hned takhle z kraje
Je jasné, že fórum sledují, ale uplatňování názorů v praxi si dovedu docela živě představit...
No, chtějí to takhle, mají to.
Když bych si měl přeložit ten věčný alibismus a četl mezi řádky, znělo by to asi takto: ,,Važte si toho, že oficiální fórum v nějaké podobě zůstalo zachováno, protože jsme se na Vás mohli vysrat úplně, jako to udělala většina klubů fotbalové Synot ligy a hokejové Extraligy."
Na druhou stranu to chápu. Je to prostě nejjednodušší. Buď to odstřihnout úplně nebo takto částečně povinnou registrací celým jménem. A pak se to dá šperkovat, jako třeba na Novinky.cz kde můžete napsat maximálně 2 příspěvky pod jeden článek
Já bych byl nerad sprostej hned takhle z kraje
Je jasné, že fórum sledují, ale uplatňování názorů v praxi si dovedu docela živě představit...
No, chtějí to takhle, mají to.
Když bych si měl přeložit ten věčný alibismus a četl mezi řádky, znělo by to asi takto: ,,Važte si toho, že oficiální fórum v nějaké podobě zůstalo zachováno, protože jsme se na Vás mohli vysrat úplně, jako to udělala většina klubů fotbalové Synot ligy a hokejové Extraligy."
Na druhou stranu to chápu. Je to prostě nejjednodušší. Buď to odstřihnout úplně nebo takto částečně povinnou registrací celým jménem. A pak se to dá šperkovat, jako třeba na Novinky.cz kde můžete napsat maximálně 2 příspěvky pod jeden článek
Každopádně máme slušnou reklamu na sportovních serverech, všude články o Vysočině, na isportu 3 články za dva dny..
Cituji p. Fukse: "Neanonymní diskutující na novém fóru mají navíc jednu jistotu - jejich příspěvkům bude vedení klubu dávat nesrovnatelně větší váhu, než tomu bylo v minulosti."
Jak si toto zdělení, uveřejněné okamžitě po založení tohoto SVOBODNÉHO fóra vyložit? Jde o strach z možného úspěchu těchto stránek (za které znovu děkuji) a snaha přilákat nové fandy k registraci na placený oficiální web FCV? Nebo několikrát opakované tvrzení, ať už z úst p. Fukse nebo p. Tulise, že původní diskusní fórum FCV je vedením sledováno a názory fandů jsou uplatňovány v praxi se tak úplně nezakládalo na pravdě? Co myslíte vy?
Jak si toto zdělení, uveřejněné okamžitě po založení tohoto SVOBODNÉHO fóra vyložit? Jde o strach z možného úspěchu těchto stránek (za které znovu děkuji) a snaha přilákat nové fandy k registraci na placený oficiální web FCV? Nebo několikrát opakované tvrzení, ať už z úst p. Fukse nebo p. Tulise, že původní diskusní fórum FCV je vedením sledováno a názory fandů jsou uplatňovány v praxi se tak úplně nezakládalo na pravdě? Co myslíte vy?
Barva fóra
Spuštěna anketa (nahoře nad příspěvky) jestli necháme tuhle barevnou kombinaci nebo si naladíme spíše do tmavé?
Časem možná zkusím přepnout na Invision místo phpbb2 a uvidíme, co to udělá :-)
Vpravo nahoře lze nyní spustit Chat v kterémkoliv místě fóra, nemusíte tak na hlavní obrazovku. Dobré třeba pro debatu při venkovním zápase, abychom si nezanášeli diskuzi, uvidíme, jestli využijeme
Časem možná zkusím přepnout na Invision místo phpbb2 a uvidíme, co to udělá :-)
Vpravo nahoře lze nyní spustit Chat v kterémkoliv místě fóra, nemusíte tak na hlavní obrazovku. Dobré třeba pro debatu při venkovním zápase, abychom si nezanášeli diskuzi, uvidíme, jestli využijeme
sema.boga napsal:Ten Meši podle mě ještě neni definitivní. Co jsem četl na iDnes , tak to je zbožné přání Trpišovskýho a bude záležet co Libetec nabídne. ( jestli prodaj Šurala .... )
nejde o to, že Meši jde do Liberce, píše se zde, že v ČR preferuje Liberec, nebo odchod do zahraničí. MfD pouze dodává, že Trpišovský po něm touží a Vaculík, že těch nabídek je více...
class2- Poèet pøíspìvkù : 29
Tak to je jasný ale kolikrát je člověk tak dopálenej že to uplně se servítkama napsat nejde když se bavíme u píva taky neříkáme lejno pochva atd...teď to myslím s humorem.
Havlik.libor- Poèet pøíspìvkù : 39
Ten Meši podle mě ještě neni definitivní. Co jsem četl na iDnes , tak to je zbožné přání Trpišovskýho a bude záležet co Libetec nabídne. ( jestli prodaj Šurala .... )
Bude to asi hodně těžký. Hlavně nechápu, že se takhle rozbije do základu jádro mančaftu. Spíš bych řekl, že je to slušný hazard s první ligou, ale rád se budu plést.
V rámci nějaké elementární slušnosti by to být mohlo, ale žádnou tvrdou cenzuru tady zavádět něchci. Možná časem opravdu ta nejsprostější slova dám do "blacklistu". Mimochodem na stránkách HC Dukla i FV Vysočina mi to nedávno nevzalo slovo "homosexuál"...
Aktivoval jsem tlačítko pro karmu +/- vedle příspěvku. Vypnutí omezení pro vkládání externích linků (7 dní od registrace) jsem zatím nenašel.
Tak vkládám nalezené linky sám. Vloženy i do původního postu :-)
NAŠA NITRA
iSport
Havlik.libor napsal:Ahoj všechny co mne znaj zdravím a dík adminovi za tohle fórum aspoň nemusím když jsem totálně nasranej vše jen tečkovat a můžu si napsat vlastní názor.Co se týče dění v klubu dle mého názoru je to spíše krok zpátky ne dopředu ale více si múžem říct po prvních zápasech teď je ještě brzo něco hodnotit.
V rámci nějaké elementární slušnosti by to být mohlo, ale žádnou tvrdou cenzuru tady zavádět něchci. Možná časem opravdu ta nejsprostější slova dám do "blacklistu". Mimochodem na stránkách HC Dukla i FV Vysočina mi to nedávno nevzalo slovo "homosexuál"...
Aktivoval jsem tlačítko pro karmu +/- vedle příspěvku. Vypnutí omezení pro vkládání externích linků (7 dní od registrace) jsem zatím nenašel.
Tak vkládám nalezené linky sám. Vloženy i do původního postu :-)
NAŠA NITRA
iSport
Ahoj všechny co mne znaj zdravím a dík adminovi za tohle fórum aspoň nemusím když jsem totálně nasranej vše jen tečkovat a můžu si napsat vlastní názor.Co se týče dění v klubu dle mého názoru je to spíše krok zpátky ne dopředu ale více si múžem říct po prvních zápasech teď je ještě brzo něco hodnotit.
Havlik.libor- Poèet pøíspìvkù : 39
sema.boga napsal:No , odvolanej z duvodu špatné hry na hřištích soupeřů ?! Tak to tady dobře zapadne , to má s Jihlavou hodně společnýho :-(
Si mě teda teď rozesmál Ale tak za pokus to stojí. Třeba nedopadneme jak s KDYSI neznámím Karolem Markem toho času v 2. lize
sema.boga
Harise tu už nejspíš neuvidíme, já sem s tim smířenej. Jde mi spíše o to, aby vedení dostalo koule a začalo myslet na to, že takto amatersky se fotbal dělat na nejvyšší úrovni prostě nedá... Nebo dá, ale pak bez diváků
Smutnej_fanda napsal:Naposledy k fóru na webu: nejvíc mě naštvalo, jak ho najednou vypnuli - bez upozornění, bez infa o tom, jak dlouho bude vypnuté... Jak kdyby na diskurujících nikomu nezáleželo. :-) A při registraci na nové hned osobní údaje a dvacka poplatek, který ani nevím, kde skončil. :-)
No, já se ještě vytrestal tak, že místo aktivace existující registrace z HC Dukla, jsem změnil telefonní číslo a rázem jsem musel zaplatit znovu, když jsem tam chtěl vrátit to původní číslo, protože na aktuálním firemním nemůžu posílat na 906, tak už to nešlo, no neřešil jsem a poslal holt znovu. No a komu? eSports.cz, s.r.o.
class2 napsal:Smutnej_fanda napsal:Víte někdo něco o tom Hippovi? Koukám na jeho životopis, zkušenosti s repre jako hráč i trenér, to nezní špatně. Je sympatické, že vedení do Jihlavy bere kouče, kteří byli u nároďáku... :-) I když tam byl i pseudotrenér Straka. :-)
V novinách Naša Nitra se píše, že byl odvolán pro neuspokojivé výsledky a špatnou hru především na hřištích soupeřů již po 9 kolech. Odkaz nelze přidat - platí pro nové členy...
Další článek o Hippovi je na iSportu z dnešního poledne: skvělý analytik, výborný asistent z jehož rozborů soupeřů těžili Weiss a Griga u repre. jinak kliďas, který to s Kučerou a vedením FC Vysočina bude mít těžké...
Na to nastavení se podívám...
No , odvolanej z duvodu špatné hry na hřištích soupeřů ?! Tak to tady dobře zapadne , to má s Jihlavou hodně společnýho :-(
Smutnej_fanda napsal:Víte někdo něco o tom Hippovi? Koukám na jeho životopis, zkušenosti s repre jako hráč i trenér, to nezní špatně. Je sympatické, že vedení do Jihlavy bere kouče, kteří byli u nároďáku... :-) I když tam byl i pseudotrenér Straka. :-)
V novinách Naša Nitra se píše, že byl odvolán pro neuspokojivé výsledky a špatnou hru především na hřištích soupeřů již po 9 kolech. Odkaz nelze přidat - platí pro nové členy...
NAŠA NITRA
Další článek o Hippovi je na iSportu z dnešního poledne: skvělý analytik, výborný asistent z jehož rozborů soupeřů těžili Weiss a Griga u repre. jinak kliďas, který to s Kučerou a vedením FC Vysočina bude mít těžké...
iSport
Víte někdo něco o tom Hippovi? Koukám na jeho životopis, zkušenosti s repre jako hráč i trenér, to nezní špatně. Je sympatické, že vedení do Jihlavy bere kouče, kteří byli u nároďáku... :-) I když tam byl i pseudotrenér Straka. :-)
bude to hodne horky jaro
rafyre- Poèet pøíspìvkù : 19
Naposledy k fóru na webu: nejvíc mě naštvalo, jak ho najednou vypnuli - bez upozornění, bez infa o tom, jak dlouho bude vypnuté... Jak kdyby na diskurujících nikomu nezáleželo. :-) A při registraci na nové hned osobní údaje a dvacka poplatek, který ani nevím, kde skončil. :-)
To mě jen tak zaujalo, že Baník angažoval zkušeného trenéra. Ale třeba bude v podstatě neznámý trenér výhodou :-)
Banik bych sem netahal. Ten to už neda. Pro nas budou soupeři jiní . Nejvic ale mrzí jestli odejde Meši :-(
Hlavně staré fórum na FCV nijak zásadně neslušné nebylo, těch pár reakcí v emocích po zápase se dalo vydržet. :-) V kabině se taky nemluví slovníkem Mirka Dušína. :-)
Když budou slušné výkony bude slušné fórum... zákon padajícího howna...
Rovněž díky za vznik tohoto dílka :)
Jo je to tu sice anglicky něco ale na to se dá časem zvyknout )
To Smutnej_fanda, FRL
Nečekejte nic profi, bylo to dílo okamžiku, takže jsem to založil na prvním volném webu, co vypadal slušně a je zdarma.
Ty obhajoby a řeči o tom, jak jinde tohle a tamto a jak jsme jedni z mála, co ještě fórum mají a blabla... Prostě je to jen problémové médium pro klub a prý to vadí i partnerům. Je pravda, že některé smyšlené kraviny se tam asi objevily, ale spíš bolela pravda poslední doby. A pokud bych se naštval já nebo někdo další a pořádně tam vybarvil, jak se hráči umí někdy chovat a že se za ně nejednou omlouval v restauraci i trenér a že dokážou s kámošema udělat v apartmánu větší bordel než cikorky... no, asi by to nebylo hezký čtení.
Za 48 hodin máme včetně Admina 20 registrací, tak to snad bude v pohodě. Všechny nápady vítám, ale budeme omezeni možnostmi tohoto webu...
Na hlavní stránce najdete jednoduchý chat, pro rychlou diskuzi třeba při aktuálním zápase.
https://fcvysocina.forumczech.com/
Nečekejte nic profi, bylo to dílo okamžiku, takže jsem to založil na prvním volném webu, co vypadal slušně a je zdarma.
Ty obhajoby a řeči o tom, jak jinde tohle a tamto a jak jsme jedni z mála, co ještě fórum mají a blabla... Prostě je to jen problémové médium pro klub a prý to vadí i partnerům. Je pravda, že některé smyšlené kraviny se tam asi objevily, ale spíš bolela pravda poslední doby. A pokud bych se naštval já nebo někdo další a pořádně tam vybarvil, jak se hráči umí někdy chovat a že se za ně nejednou omlouval v restauraci i trenér a že dokážou s kámošema udělat v apartmánu větší bordel než cikorky... no, asi by to nebylo hezký čtení.
Za 48 hodin máme včetně Admina 20 registrací, tak to snad bude v pohodě. Všechny nápady vítám, ale budeme omezeni možnostmi tohoto webu...
Na hlavní stránce najdete jednoduchý chat, pro rychlou diskuzi třeba při aktuálním zápase.
https://fcvysocina.forumczech.com/
Naposledy upravil Admin dne 28/12/2015, 16:10, celkově upraveno 2 krát
Tak s trenérem jsem byl vedle jak ta jedle, to jsem fakt nečekal. Pamatuji si ho ještě jako hráče, ale jako trenéra ho vůbec neznám, no nebude to mít vůbec jednoduché. Velkou ztrátou je odchod střelce Murise, ale to se dalo čekat, končí mu smlouva a v Liberci bude hrát o poháry. Haris za nás hrát nechce, tak bude potřeba sehnat ještě útočníka.
Ježek- Poèet pøíspìvkù : 38
Čau zatim sem píšu poprvé takže se s tim seznamuju Nicméně pokud vedení nepůjde do jakéhosi ryzika, (nevim jak ono ryziko popsat jestli) Dát hráčům více než si mlžem dovolit s tím, že přijde boj o EL, nebo to prostě skončí fiaskem. Ale tohle motání se v kruhu mě FAKT nebaví! A hráče očividně taky ne. Jsou tu jen z nouze a nic víc proto hned jak něco kloudného je tak prachaj
Chápu odchod Přeučila, tipoval jsem, že na "odstřel" bude i Jungr. Dobrá zpráva je, že zůstáva Hanuš, u kterého jsem se celý podzim bál, aby nenastalo něco podobného, jako u Mešanoviće.
Doufám, že si vedení ještě rozmyslí ten odchod Batioji, škoda jen, že si hlavu postavil i Harba.
Nově příchozí hodnotit zatím nechci. Ale je fakt, že jejich předchozí působiště moc optimisticky nevypadají.
Doufám, že si vedení ještě rozmyslí ten odchod Batioji, škoda jen, že si hlavu postavil i Harba.
Nově příchozí hodnotit zatím nechci. Ale je fakt, že jejich předchozí působiště moc optimisticky nevypadají.
Díky za okamžitý vznik tohoto fóra. :-) Mám obrovskou radost a cítím hrdist, že to tady parádně žije a narozdíl od oficiálního webu se zde člověk i pobaví.
A osobně tu nepostrádám ani věčně optimistické obhajoby a omluvy vedení od MF. :-) A to mám jinak Míru vcelku rád. :-)
A osobně tu nepostrádám ani věčně optimistické obhajoby a omluvy vedení od MF. :-) A to mám jinak Míru vcelku rád. :-)
Jak píšeš, no ty woe...
Uvidíme na place, ale dobrý pocit z toho nemám. Vzhledem k tomu, že do Baníku přišel Petržela...
Uvidíme na place, ale dobrý pocit z toho nemám. Vzhledem k tomu, že do Baníku přišel Petržela...
Brankáři: Hanuš, Rakovan
Obrana: Tlustý, Krejčí, Šourek, Mišůn, Kryštůfek, Koutek, Urdinov
Záloha: Nerad, Jungr, Vaculík, Šulek, Fulnek, Kukol, Marek, Demeter, Hronek, Novotný
Útok: Dvořák, Klíma, Marcin
neříkám, že z toho něco nepostavíme, ale... ty woe
Obrana: Tlustý, Krejčí, Šourek, Mišůn, Kryštůfek, Koutek, Urdinov
Záloha: Nerad, Jungr, Vaculík, Šulek, Fulnek, Kukol, Marek, Demeter, Hronek, Novotný
Útok: Dvořák, Klíma, Marcin
neříkám, že z toho něco nepostavíme, ale... ty woe
FCVReferee- Poèet pøíspìvkù : 48
Bohužel prostě lepší hráči jdou pryč a ti co měli trpělivost a věřili v lepší zítřky tak jim došla. Škoda Jánoše i Mešiho, ale opravdu se jím nedivím protože mají navíc... Ale co mě nejvíc děsí, že odchazí hráči co měli zkušenosti s boji se záchranou. To co tady zůstalo je torzo, jako tým poskládáme, ale jestli se udrží?
Hipp Hipp hura bacha at nedostanem bůra, novej pokrik kotle :-) Vypada to velice nadejne trener bez jakehokoliv uspechu druholigovej kadr a vedeni s ruzovejma brylema.Pokud odejde Mesi a neprijde adekvatni posileni muzem to rovnou zabalit.
Pepiik- Poèet pøíspìvkù : 38
On si třeba trener Hipp dotahne s sebou nejakou nadejnou slovenskou hvezdicku :-(
Tak to teda čumím, co se děje. Do jarní části tedy jdeme s tím, že vlastně vůbec nevíme, do čeho jdeme. Teda odvahu vedení bych chtěl mít..
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/255973/tresk-v-jihlave-na-odchodu-je-nejlepsi-strelec-mesanovic-a-dalsi.html
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/255973/tresk-v-jihlave-na-odchodu-je-nejlepsi-strelec-mesanovic-a-dalsi.html
FCVReferee napsal:To je přesně ono, nebát se investovat do lepších hráčů. Jenže toho my se tady asi nedočkáme. Za poslední 3 roky kdo do Jihlavy přišel na přestup a byl lepší než ostatní?
a i teď v zimě to nevypadá na žádnou hitparádu. Makedonec bez kondice a herní praxe, 2 hráči z druhé ligy, Robin Demeter z třetiligového Meziříčí, záložník Kučera, který toho moc na podzim nenahrál,... a k tomu slovenský trenér, kterého odvolali od druholigové Nitry.
To je přesně ono, nebát se investovat do lepších hráčů. Jenže toho my se tady asi nedočkáme. Za poslední 3 roky kdo do Jihlavy přišel na přestup a byl lepší než ostatní?
Já si nemyslím, že by to bylo o tom, že by tu hráči nechtěli hrát, jen prostě nechtějí hrát pořád o sestup, chtějí si zahrát v Evropě... Prostě chyba managementu se špatným doplňováním kádru. Koukněte na Liberec, jeden čas neměl prachy, vypadalo to, že bude hrát furt dole a stačilo sehnat pár zajímavých hráčů, vhodně doplnit kádr a najednou hrají zase nahoře..
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: