Hledat
Poslední téma
» Diskuzní fórumpro Admin 22/7/2018, 20:43
» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30
» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22
Similar topics
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22
Diskuzní fórum
+22
Hunter Highlander
Miki
serval43
milan jihlavský
Lufa
Pepiik
luui
sema.boga
Havlik.libor
Admin
rafyre
class2
ji.ke
gennaro
David_Zeman
Vomi
dozlo
Dihol59
jivys
Ježek
Ravl
AJET0
26 posters
Strana 9 z 9
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Líp bych to nenapsal
MLuvíš mi z duše. Líp bych to nenapsal. Mě nevadí, když se nedaří, ale vadí mi, když se nedaří proto, že se na to sere. To mi vadí. A za to bych vyhodil. U nás v práci platí jedna zásada a sice ta, že pokud by někdo něco ukradl, tak jde. A když někdo na něco sere, tak má problémy, a tady bych to chtěl vidět taky.
serval43 napsal:to co jsem napsal, má samozřejmě hlubší příčiny a důvody, mění se hráči a zejména trenéři - tím hrobařem je jednoznačně osoba ředitele klubu a jeho politika při tvorbě kádru A mužstva!! Kdo chce, tak se okamžitě pouští za první nabídku klubu, vůbec se neřeší, jestli je výhodná pro FCV. Z řady odchodů (kromě Klimenta) se dalo získat daleko více. Hráči, kteří odchází nejsou nahrazováni adekvátně, často je náhradou, ten, kdo je v kádru, ale z výkonnostních důvodů moc nehrál, často hrál i na jiném postu. Letos po dlouhé době došlo ke změnám v kádru směrem k posílení, ale jednou obměnou (která měla přijít daleko dříve) se problémy za x let nevyřeší. Navíc posily byly vytypovány špatně, někteří nedostali skoro žádnou příležitost (Záviška, Šamánek), někteří na to nemají Blaič), někteří, kteří měli být oporou zůstávají daleko za očekáváním (Zoubele, Rosa, ale i Rabušic, ten sice maká, ale formu nemá)... K tomu si doplňme nesmyslný odchod Harby (a v kádru zbyl jediný útočník) a nezájem o Kučeru (ze strany FCV neměl nabídku) v průběhu sezóny....
AJET0- Poèet pøíspìvkù : 14
bída bída
Přesně tak, bída s nouzí. Jedinej kdo dnes něco zkusil, protože to bylo to, co našim chybělo, byl Štěpánek. Jinak souhlasím, že to co hrál dnes Vaculík bylo do nebe volající. Urdinov, Rabušic, těžká bída. Ještě nebyl špatný Hronek. Ten alespoň něco se Štěpánkem hrál, nebo spíš bojoval, jinak na to naši sr.li.
AJET0- Poèet pøíspìvkù : 14
Diskuzní fórum
Tak jsem dneska čistou jedna vsadil jen za 200, ale ani po prvním gólu jsem tomu nevěřil. Hra byla bídná a máme se štěstím jeden bod.
Dukla běhala, dojížděla souboje a byla celkově úplně jinde.
Všichni vidí, že Vaculík už tahá nohy, ale trenér kouká s rukama v kapse a střídá ho až 20 minut potom...
Dukla běhala, dojížděla souboje a byla celkově úplně jinde.
Všichni vidí, že Vaculík už tahá nohy, ale trenér kouká s rukama v kapse a střídá ho až 20 minut potom...
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9
Povolení tohoto fóra: