Hledat
Poslední téma
» Diskuzní fórumpro Admin 22/7/2018, 20:43
» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30
» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22
Similar topics
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22
Diskuzní fórum
+22
Hunter Highlander
Miki
serval43
milan jihlavský
Lufa
Pepiik
luui
sema.boga
Havlik.libor
Admin
rafyre
class2
ji.ke
gennaro
David_Zeman
Vomi
dozlo
Dihol59
jivys
Ježek
Ravl
AJET0
26 posters
Strana 4 z 9
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Diskuzní fórum
milan jihlavský napsal:Tak najednou to jde.... Tak teď ještě za týden dorazit Starkov
Příští týden všichni na stadion a musíme je k záchraně dohnat!!!
Hunter Highlander- Poèet pøíspìvkù : 50
Tak najednou to jde.... Tak teď ještě za týden dorazit Starkov
milan jihlavský- Poèet pøíspìvkù : 35
milan jihlavský napsal:Tak to je pěkné
Zase tak moc ne...
http://fotbal.idnes.cz/cesky-fotbal-po-obvineni-miroslava-pelty-fpb-/fot_reprez.aspx?c=A170505_160058_fot_reprez_pes
Tak to je pěkné
Tak Pelta ve vazbě, to se dějou věci :-)
http://zpravy.idnes.cz/namestkyne-kratochvilova-odvolani-du8-/domaci.aspx?c=A170505_095856_domaci_jj
http://zpravy.idnes.cz/namestkyne-kratochvilova-odvolani-du8-/domaci.aspx?c=A170505_095856_domaci_jj
No 3:0 na to, co jsme předvedli za hafo nepřesností, nedůrazu a zkažených přihrávek, je jistě supervýsledek. Každopádně spousta individuálních výkonů byla tentokrát dobrejch.. Fulnek, Popovič, Krejčí, kterýmu to v poslední době nešlo, Štěpánek lepší než v záloze, Zoubele se zlepšil, snad ne jen proti Brnu, kde měl větší motivaci .. obráceně nemáme prostě hrot, kterej by něco uhrál, Rambo i Dvořák bída, Tlustej se nechal několikrát obehrát, Vaculík toho dost zkazil, ale aspoň dal dobrý centry, no a Ikaunieks škoda mluvit, co dokázal zazdít, z druhé strany dopředu určitě nejaktivnější a do těch šancí se dostane
Borr- Poèet pøíspìvkù : 119
tak tři bodíky a skóre dobré. bohužel jsme v situaci, že už nám domácí výhry nebudou stačit. musíme dovést nějaké vítězství z venku. příbram bodovat bude.
za tři body díky
za tři body díky
konečně Davis, první dvě branky byly trochu šťastné, ale díky za ně, teď musí FCV doufat v prohru Příbrami a HK, jinak je dnešní vítězství o ničem...
serval43- Poèet pøíspìvkù : 136
Tak zatím naši proti Brnu docela dobře, šancí je dost tak snad se jim to podaří udržet
Lufa- Poèet pøíspìvkù : 71
Ikaunieks podělal 2 tutovky, totální letošní zmar FCV pokračuje, to Příbram večer Spartě nějaký gól určitě dá...
Tak Příbram možná nehraje špatně ale koukal jsem na sestřih a jejich hráči byli při standartkách neustále úplně sami ve vápně.. co si o tom myslet.. a góly Jablonce - příbramskej vlastenec a pencle..
Borr- Poèet pøíspìvkù : 119
Tak to je mazec. Rajtoral si to hodil...
https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/877509-desiva-zprava-fotbalista-rajtoral-podle-tureckych-medii-spachal-sebevrazdu.html
https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/877509-desiva-zprava-fotbalista-rajtoral-podle-tureckych-medii-spachal-sebevrazdu.html
Podle mě Příbram na jaře nehraje špatně, vždycky si nějaké šance na rozdíl od našich vytvoří. Naši proti Spartě bojovali, to se jim nedá upřít. Ale kromě využití Holkovy chyby si prakticky nic nevytvořili. Spartě se navíc nedařilo a neměla ani štěstí. Proti Dukle se to zase vrátilo do starých kolejí.
Už od začátku sezóny jsem nerozuměl těm řečem o síle kádru. Hlavně v záloze chybí kreativita, jediný Šulek, který byl něčeho dopředu schopný, podzim promarodil a pro jaro byl vyhozen. Sázet na juniora Urblíka, který se navíc zranil, bylo zoufalství. Dopředu jsme úplně jaloví.
Trenéři za to nemůžou, kádr je prostě slabý, na ligu nemá. Tým ze sestupových příček nebyl přes zimu vůbec posílen. Nezbývá než věřit v nějakou velkou kliku v posledních kolech.
Už od začátku sezóny jsem nerozuměl těm řečem o síle kádru. Hlavně v záloze chybí kreativita, jediný Šulek, který byl něčeho dopředu schopný, podzim promarodil a pro jaro byl vyhozen. Sázet na juniora Urblíka, který se navíc zranil, bylo zoufalství. Dopředu jsme úplně jaloví.
Trenéři za to nemůžou, kádr je prostě slabý, na ligu nemá. Tým ze sestupových příček nebyl přes zimu vůbec posílen. Nezbývá než věřit v nějakou velkou kliku v posledních kolech.
Looser- Poèet pøíspìvkù : 2
Prasárna zvaná 1.liga jde do finále.Pelta,Starka,,,velké oživení " Příbrami a jejich ,,velká cesta" za záchranou...je mi z toho na blití.
Miki- Poèet pøíspìvkù : 83
Zmar,zmar,zmar..........
Příbram aspoň maká, na rozdíl od baletek FCV, které na to ser..u....
Tak jsme poslední... No, Příbram jim dneska nasekala Na neprohru Příbrami byl kurz 2,7
.....samozrejmne ta jihlavska...
rafyre- Poèet pøíspìvkù : 19
DUKLA!!!!!! DUKLA!!!!! DUKLA!!!!
Tak jsem tajně doufal, ale zase to vypadá na pořádnej výprask.
Vomi napsal:Z kuloárů se mi ještě před zápasem doneslo, že Jinoch není ani tak schopnej, jako všehoschopnej a tak jsem zápas sledoval touto optikou, ale nic závadnýho jsem na zápase neviděl. Až na to, že sparťani hráli tak nějak bez zájmu a nápadu. Uvidíme příští kola..
Slyšel jsem to stejné. Těžko říct. O tomhle se mi nechce spekulovat. 3 body dobrý, Sparta tragická. Z jakého důvodu, je mi teď celkem jedno.
Z kuloárů se mi ještě před zápasem doneslo, že Jinoch není ani tak schopnej, jako všehoschopnej a tak jsem zápas sledoval touto optikou, ale nic závadnýho jsem na zápase neviděl. Až na to, že sparťani hráli tak nějak bez zájmu a nápadu. Uvidíme příští kola..
Vomi- Poèet pøíspìvkù : 59
Omlouvám se, hoši mě velice mile překvapili - takový výsledek jsem opravdu nečekal, ale jak tu někdo napsal, aby nebylo pozdě - teď by to chtělo vyhrát na dukle a pak doma - jinak toto vítězství nemá cenu - i když porazit sraltu potěší vždy .
Tak to je velká paráda. Nevěřil jsem v plný počet bodů ani náhodou. Tak je pokračovat takhle až do konce sezóny.
jedna vlaštovka jaro nedělá, navíc Sparta byla trapná. Pokud to FCV ještě chce mít trochu ve svých rukou, tak musí vyhrát i na Dukle a porazit doma Brno. Pak můžeme chválit, jedna výhra je o ničem...
Teď sem přišel z fotbalu a pořád tomu nemůžu uvěřit.Proč takhle nehrajeme celou sezonu,sakra !!! Díky kluci.
Tak po dnešku poslední - nu což koledovali jsme si o to velice dlouho.
Divný no, ale že by nám Sparta něco pustila při jejím postavení, se mi moc nezdá. Já pragmaticky dal Hosté - Hosté... Pokud uhrajeme body, tak hluboce smeknu.
Včera jsem dával remízu na Duklu a po druhé třetině jsem se smířil s tím, že 300 v prdeli a 3 body doma. V desátý minutě 3. třetině jsem pomalu propadal zoufalství, ale nakonec ta naše bojovnost v závěru byla až neuvěřitelná. To na fotbale bohužel nevidím.
Včera jsem dával remízu na Duklu a po druhé třetině jsem se smířil s tím, že 300 v prdeli a 3 body doma. V desátý minutě 3. třetině jsem pomalu propadal zoufalství, ale nakonec ta naše bojovnost v závěru byla až neuvěřitelná. To na fotbale bohužel nevidím.
kurs je pořád vysoký, a i když všichni sází na vítězství Sparty (u Tipsportu 99%), tak zatím neklesá, což je trochu podezřelé...
Pokuď si šli vsadit proti sobě,tak jsou na zabití.
Pepiik napsal:Víte co me na tom ze všeho seré nejvíc ?Jdu si ve středu ,nebo kdy to bylo cityparkem a potkam Janyho se spoluhracema (Nevim kdo tam jeste byl nekoukal jsem na ne)jak se hadaj kde je vlastně tedka Fortuna.Jak by nam rekl Mira kluci určitě nesli vsadit na Spartu ,ale na někoho jinyho.
Fakt je, že na Spartu celkem solidní kurz Dorovnání prémií? na druhou stranu, jak říká kamarád. Víš prd, jak je to domluvený
Nicméně nad tímhle jsem vždycky kroutil hlavou. Když už, tak proč tam lezou osobně (např. dříve Tipsport na "Praze") nebo proč to nedávají online
Víte co me na tom ze všeho seré nejvíc ?Jdu si ve středu ,nebo kdy to bylo cityparkem a potkam Janyho se spoluhracema (Nevim kdo tam jeste byl nekoukal jsem na ne)jak se hadaj kde je vlastně tedka Fortuna.Jak by nam rekl Mira kluci určitě nesli vsadit na Spartu ,ale na někoho jinyho.
Pepiik- Poèet pøíspìvkù : 38
Vlk se nažral a koza zůstala celá, arogantní a totálně neschopný ředitel klubu, nejhorší manager v I. lize, zůstává!!! Žádná změně trenéra nepomůže, pokud si vedení nepřeje, aby se hráči kritizovali, sahalo se jim na peníze, nedoj bože, aby se po nich chtěli nějaké výkony. S hráči se musí jednat v rukavičkách, poplácávat je po ramenou, jak jsou skvělý, a že mají jen smůlu, zranění atd.. Vedení je vůči hráčům neuvěřitelně měkké a to jsou důsledky.
PROČ HRÁČI NEDOSTALI POKUTY A HRAJOU CELÉ JARO ZASE ZA PLNÝ PLAT (samozřejmě kromě prémií za vyhrané zápasy, protože nevyhrávají) TO BY V ŽÁDNÉM JINÉM KLUBU NA MÍSTĚ FCV NEBYLO MOŽNÉ!
PROČ HRÁČI NEDOSTALI POKUTY A HRAJOU CELÉ JARO ZASE ZA PLNÝ PLAT (samozřejmě kromě prémií za vyhrané zápasy, protože nevyhrávají) TO BY V ŽÁDNÉM JINÉM KLUBU NA MÍSTĚ FCV NEBYLO MOŽNÉ!
Ty vole, tak to jsem zvědav. Jinoch zpět u "vesla"...
http://www.fcvysocina.cz/clanek.asp?id=Velky-tresk-v-realizacnim-tymu-Bilek-s-asistenty-konci-nastupuji-Jinoch-a-Cuhel-6136
http://www.fcvysocina.cz/clanek.asp?id=Velky-tresk-v-realizacnim-tymu-Bilek-s-asistenty-konci-nastupuji-Jinoch-a-Cuhel-6136
Tak s odvoláváním taky nesouhlasím, v případě Bílka ale určitě. Za půl roku s mužstvem neudělal vůbec nic, jen tvrdil že je kvalitní. Fotbal a bojovnost naprostá bída. Jak jsem už psal měl by přijít trenér, který zůstane i pro druhou ligu. Kalvoda by se mi líbil, dokáže mužstvo nabudit. Po sezoně vyhodit Tulise a Bokšu a maldej Vaculík ať skončí s fotbalem a přesune se do managmentu. Druhá liga nám prospěje, v záchranu už věří jen snílci.
milan jihlavský napsal:Proč odvolávají trenéra? Kdy už proboha pochopí, že největší chyba je v managmentu. Tulis je ohromnej amatér, kterej potopil fotbal v Jihlavě. Kdyby měl koule odstoupil by sám.
jivys- Poèet pøíspìvkù : 24
Proč odvolávají trenéra? Kdy už proboha pochopí, že největší chyba je v managmentu. Tulis je ohromnej amatér, kterej potopil fotbal v Jihlavě. Kdyby měl koule odstoupil by sám.
serval43 napsal:takže přímo postoupí z II. ligy jen jeden, takto FCV se do I. ligy dlouho nevrátí...
Tak ono kdyby postupovalo i pět týmů, s tímhle kádrem co předvádí by nepostoupili taky.Takže jde vlastně o prd.
takže přímo postoupí z II. ligy jen jeden, takto FCV se do I. ligy dlouho nevrátí...
Tak to je veletoč... Nechápu, to už to bude úplně o hovně. Lepší je snad jen ta baráž.
http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/1-liga/352054-nadstavba-je-schvalena-prvni-liga-zazije-od-prespristi-sezony-velkou-zmenu/
http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/1-liga/352054-nadstavba-je-schvalena-prvni-liga-zazije-od-prespristi-sezony-velkou-zmenu/
ať tak nebo onak: včil sme v řiti, včil sme v řiti..
Miki napsal:Z doslechu - pokuď Dukla postoupí a FCV spadne tak PSJ přechází k hokeji.Tím pádem jde fotbal do hajzlu a neudrží ani 2.ligu.Na každým šprochu pravdy trochu...
Vomi- Poèet pøíspìvkù : 59
Z doslechu - pokuď Dukla postoupí a FCV spadne tak PSJ přechází k hokeji.Tím pádem jde fotbal do hajzlu a neudrží ani 2.ligu.Na každým šprochu pravdy trochu...
Úryvek z článku....Hlasité projevy při sexu nejsou cizí ani vědcům
Nejenže je vědci sami občas zaznamenají, ale někteří je také zkoumají. Označili je odbornou zkratkou FCV, což je zkrátka anglického termínu Female Copulatory Vocalization, tedy ženské vokalizace při kopulaci.....Konečně víme,kde náš klub je.V p.či !!!!!!
Nejenže je vědci sami občas zaznamenají, ale někteří je také zkoumají. Označili je odbornou zkratkou FCV, což je zkrátka anglického termínu Female Copulatory Vocalization, tedy ženské vokalizace při kopulaci.....Konečně víme,kde náš klub je.V p.či !!!!!!
Tak aspon ze Dukla dela radost. ti kluci hrajou srdcem za Jihlavu ne jak tahle banda priteplenejch kafickaru...
Tak jsem se po opravdu delší době rozhodnul že se podívám na našince jak to teda kopou a je to fakt neskutečnej hnus.
Všechny nahrávky jdou za hráče už ne na paty ale několik metrů za ně, nápad a rychlost tam vůbec není. Možná se pletu ale vystřelli ty nemehla dneska vůbec mezi tyče ? Asi nebude moc velkej rozdíl mezi tím co FCV ukazuje a okresním přeborem.
Docela se divím těm pár stovkám lidí že mají touhu na to chodit na stadion.
S tímhle přednesem se snad nedá hrát ani druhá liga.
Kde je ten fotbal co se tu hrál před 4-5 roky. Je to tady totálně v prdeli !!!
Všechny nahrávky jdou za hráče už ne na paty ale několik metrů za ně, nápad a rychlost tam vůbec není. Možná se pletu ale vystřelli ty nemehla dneska vůbec mezi tyče ? Asi nebude moc velkej rozdíl mezi tím co FCV ukazuje a okresním přeborem.
Docela se divím těm pár stovkám lidí že mají touhu na to chodit na stadion.
S tímhle přednesem se snad nedá hrát ani druhá liga.
Kde je ten fotbal co se tu hrál před 4-5 roky. Je to tady totálně v prdeli !!!
Bílek, Rosa, Krejčí a jejich po zápasové vyjádření - pánové když je vám to jedno a porážky vás vůbec nemrzí (stejně tak sestup), tak běžte prd-ele...., hráč a trenér, který zápas prožívá a prohra ho štve mluví úplně jinak....
Rosa,Tulis,Hanuš..sbírají ceny jak na běžícím pásu,ale fotbal jde do hazlu.I když Hanušovi ji moc přeju,protože je opravdu třída.
,,Fotbalisti" FCV = banda sráčů,která potopila fotbal v Jihlavě... a né jenom oni.Je mi z toho zle.
tak nám fotbal v Jihlavě skončil....příští rok max. 8-10 místo II. ligy, s tímhle vedením....
to je strašný, za to berou plat!!!!!!!!!!!!! Nejsou schopni si přihrát a zpracovat přihrávku na 5 metrů. Seno a vidle!!!!
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 4 z 9
Povolení tohoto fóra: