FC Vysočina - fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Poslední téma
» Diskuzní fórum
pro Admin 22/7/2018, 20:43

» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30

» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Similar topics
    Kdo je přítomen
    Celkem je zde přítomno 4 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 4 Anonymních

nikdo není přítomen

[ Zobrazit celý seznam ]

Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22

Diskuzní fórum

+28
    jivys
    Dihol59
    wolfdesigner
    smutnej fanda
    jiri kejnovsky
    FCVReferee
    Excalibur
    Václav Kotnour
    AJET0
    David_Zeman
    Vomi
    Smutnej_fanda
    Lufa
    milan jihlavský
    gennaro
    Hunter Highlander
    rafyre
    FRL
    Pepiik
    class2
    Ježek
    Borr
    Maty
    luui
    Ravl
    sema.boga
    smejky
    Admin
    32 posters

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 7 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro class2 8/6/2016, 16:08

Kukol se domluvil na ukončení angažmá v FC Vysočina a zamířil do Myjavy, kde ho láká zahrát si 3. předkolo Evropské ligy - viz stránky klubu. Nedivím se mu. Rok co rok hrát o záchranu otráví každého. A navíc - nikoho přeci v klubu nedržíme, že... Jsem zvědav na ty posily.

class2

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro gennaro 1/6/2016, 16:11

Havlik.libor napsal:No já nevím proč Bláža asi byl moc drahej jinak by se mi líbil Mikula kdyby to klaplo ty ostatní neznám tak nevim ale jsou to samí mladý kluci a tam je to všelijak nepočítám Zoubeleho ten když bude zdravej bude i platnej možna ještě dostat Bazala ten se mi v posledních zápasech líbil Voltr dobře že nic hledal bych někoho na hrot za Dvořáka to nebyl dobrej kup a jinak se těším na další zprávy za 14 dni začíná příprava tak už třeba budem moudřejší ahoj.
    Jak jsem již psal hlavně potřebujeme kvalitního stopera a útočníka.

gennaro

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Havlik.libor 1/6/2016, 15:56

No já nevím proč Bláža asi byl moc drahej jinak by se mi líbil Mikula kdyby to klaplo ty ostatní neznám tak nevim ale jsou to samí mladý kluci a tam je to všelijak nepočítám Zoubeleho ten když bude zdravej bude i platnej možna ještě dostat Bazala ten se mi v posledních zápasech líbil Voltr dobře že nic hledal bych někoho na hrot za Dvořáka to nebyl dobrej kup a jinak se těším na další zprávy za 14 dni začíná příprava tak už třeba budem moudřejší ahoj.

Havlik.libor

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro gennaro 1/6/2016, 13:59

Dihol59 napsal:
    gennaro napsal:Tak Bláža, končí:-(, za tím už něco bude... Každopádně díky Blážo!

Promiň, Sparťanům se neděkuje affraid lol!
    Odvedl zde skvělou práci.

gennaro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 1/6/2016, 12:27

gennaro napsal:Tak Bláža, končí:-(, za tím už něco bude... Každopádně díky Blážo!

Promiň, Sparťanům se neděkuje affraid lol!
    Dihol59
    Dihol59

Poèet pøíspìvkù : 42

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ravl 1/6/2016, 11:57

Tak se mi práce p. Bokši začíná líbit. Pokud se podaří dotáhnout do konce příchody hráčů, o kterých se píše v článku na iSport, začnu zvažovat nákup pernamentky, která nebyla vůbec v plánu. Jen těch odchodů by mohlo být ještě víc. No uvidíme....
    Ravl
    Ravl

Poèet pøíspìvkù : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro gennaro 1/6/2016, 11:20

Tak Bláža, končí:-(, za tím už něco bude... Každopádně díky Blážo!

gennaro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Pepiik 1/6/2016, 10:37

Nj,tak se mej Blazo

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2016-17/270903/legenda-blazek-konci-v-jihlave-mel-neshody-s-realizacnim-tymem.html

Pepiik

Poèet pøíspìvkù : 38

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sema.boga 30/5/2016, 20:45

Tak Šourek a Jungr končí . Teď ty nový tváře ....
    sema.boga
    sema.boga

Poèet pøíspìvkù : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro gennaro 26/5/2016, 15:36

sema.boga napsal:
    class2 napsal:http://fotbal.idnes.cz/prvni-posila-jihlavy-zlakat-se-nechal-brnensky-zoubele-pig-/fotbal.aspx?c=A160524_191927_fotbal_ald

Za mě , palec hore . A teď nějakýho útočníka a pravou obranu !
    Když bude zdravý, tak bude posilou, hlavně to chce pořádnýho stopera a útočníka.

gennaro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sema.boga 25/5/2016, 19:22

class2 napsal:http://fotbal.idnes.cz/prvni-posila-jihlavy-zlakat-se-nechal-brnensky-zoubele-pig-/fotbal.aspx?c=A160524_191927_fotbal_ald

Za mě , palec hore . A teď nějakýho útočníka a pravou obranu !
    sema.boga
    sema.boga

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 7 Empty první posila

Příspěvek pro class2 24/5/2016, 19:31

http://fotbal.idnes.cz/prvni-posila-jihlavy-zlakat-se-nechal-brnensky-zoubele-pig-/fotbal.aspx?c=A160524_191927_fotbal_ald

class2

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 23/5/2016, 07:16

Hunter Highlander napsal:
    Ježek napsal:O Hronka má zájem Liberec, ale ty moc peněz nedávají.

Hronek,Hanuš to jsou hráči o které bude asi zájem a vůbec bych se nedivil kdyby je klub pustil,nebudou přeci nikomu bránit ale já se ptám jak dlouho nám skalním ještě vydrží trpělivost.Letošní sezóna byla jen pro silné nátury a to hlavně co se předvedené hry týče.Jsme malý klub ale získali jsme v republice sympatie naší hrou,ale letošní sezóna těžce vybudovanou pozici hodně pošramotila a co je nejhorší tak klub ztrácí příznivce i tady na Vysočině. Třešničkou na dortu je arogance klubu směrem k pár věrným v podobě zmršenýho oficiálního diskusního fóra. Díky za toto fórum které ale bohužel je spoustě lidí neznámé..

Tak ať dá občas někdo, kdo má na ofiko fóru registraci , odkaz na tyhle stránky.

Lufa

Poèet pøíspìvkù : 71

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hunter Highlander 20/5/2016, 18:26

Ježek napsal:O Hronka má zájem Liberec, ale ty moc peněz nedávají.

Hronek,Hanuš to jsou hráči o které bude asi zájem a vůbec bych se nedivil kdyby je klub pustil,nebudou přeci nikomu bránit ale já se ptám jak dlouho nám skalním ještě vydrží trpělivost.Letošní sezóna byla jen pro silné nátury a to hlavně co se předvedené hry týče.Jsme malý klub ale získali jsme v republice sympatie naší hrou,ale letošní sezóna těžce vybudovanou pozici hodně pošramotila a co je nejhorší tak klub ztrácí příznivce i tady na Vysočině. Třešničkou na dortu je arogance klubu směrem k pár věrným v podobě zmršenýho oficiálního diskusního fóra. Díky za toto fórum které ale bohužel je spoustě lidí neznámé..
    Hunter Highlander
    Hunter Highlander

Poèet pøíspìvkù : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ježek 20/5/2016, 17:11

O Hronka má zájem Liberec, ale ty moc peněz nedávají.

Ježek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 20/5/2016, 16:42

Jsem na to taky zvědav. Ono pokud je nutnost každý rok prodat kvalitního hráče, tak mám pocit, že nám Ti hráči na prodej za dobrý peníze nějak docházejí.
    Admin
    Admin
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 173

https://fcvysocina.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hunter Highlander 20/5/2016, 16:38

jivys napsal:"Optimista by se nemýlil, pokud by jej označil za čtvrtou nejúspěšnější v dějinách fotbalu v našem kraji, pesimista by měl pravdu, když by jej nazval jako nejhorší v novodobé prvoligové éře klubu."

Další perlička z dílny FCV, to může stvořit jen dobrý politik. Jinak rozhovor Tulise zase jen plané kecy o ničem. Seznam mladých co budou trénovat s A týmem a nedostanou šanci, pět posil z 2 až 4 ligy. A nakonec zoufalé hostovačky těch co se neprosadí ve svých klubech. Tento klub se nepoučí a příští rok zamíří do 2. ligy, a vedení je bohužel na úrovni 2. ligy už teď.

No uvidíme co bude,ale žádný přehnaný očekávání nemám,bohužel to tady stojí jen na penězích pana Vaculíka(zaplať pánbůh za něj) a tak asi velký bomby čekat nemůžeme. Mě by se tady moc líbil De Azevedo z Baníku který byl v posledním domácím zápase nejlepší hráč na hřišti.
    Hunter Highlander
    Hunter Highlander

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jivys 19/5/2016, 19:50

"Optimista by se nemýlil, pokud by jej označil za čtvrtou nejúspěšnější v dějinách fotbalu v našem kraji, pesimista by měl pravdu, když by jej nazval jako nejhorší v novodobé prvoligové éře klubu."

Další perlička z dílny FCV, to může stvořit jen dobrý politik. Jinak rozhovor Tulise zase jen plané kecy o ničem. Seznam mladých co budou trénovat s A týmem a nedostanou šanci, pět posil z 2 až 4 ligy. A nakonec zoufalé hostovačky těch co se neprosadí ve svých klubech. Tento klub se nepoučí a příští rok zamíří do 2. ligy, a vedení je bohužel na úrovni 2. ligy už teď.

jivys

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 18/5/2016, 22:00

Admin napsal:A já prej nepodloženýma kecama poškozuju český fotbal. Co by kdo chtěl na té domluvené remíze víc dokazovat?
    https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/778159-selhani-uznal-pelta-po-fotografii-se-starymi-znamymi-a-prozradil-ze-opusti-jablonec.html#section-artcl
    Předsedo máš pravdu,tento článek potvrzuje nedotknutelnost řídícíh bohů našeho fotbalu.Já jen jako ateista dodám:doufám,že boží mlýny budou mlít rychleji affraid geek lol!
    Dihol59
    Dihol59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 18/5/2016, 21:11

A já prej nepodloženýma kecama poškozuju český fotbal. Co by kdo chtěl na té domluvené remíze víc dokazovat?
    https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/778159-selhani-uznal-pelta-po-fotografii-se-starymi-znamymi-a-prozradil-ze-opusti-jablonec.html#section-artcl
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 16/5/2016, 17:53

Lufa napsal:
    Admin napsal:Jojo, není to žádná sranda. Člověk aby se skoro bál :-)

Noo, já myslím že ti to  Fuks smáznul i z důvodu nasranosti, že jsi tu založil tuhle kecárnu do který on nemůže cenzorsky zasáhnout Very Happy

Po hodně dlouhý době jsem na forum FCV  nakouknul a musím konstatovat, že se nic nezměnilo na tom, že Fuks je opravdu vemeno neskutečnýho kalibru. Ten bude naší hru i  managment vychvalovat i kdyby se sestoupilo do divize.

Asi tak no. Jak by řekl klasik. S tímhle materiálem se do Evropy vykročit nedá :-)
    Pro mě je to snadný, nebudu tam prostě psát vůbec. Nerad bych jim přidělával práci s cenzurou, když za web dali nemalé peníze... :-)
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro serval43 16/5/2016, 17:40

Nejhorší je, že těm názorům o neomylnosti a dokonalosti vedení věří sám ředitel klubu p. Tulis, jeho názory papouškuje tiskový mluvčí...V jakémkoliv jiném klubu, i s nižším rozpočtem, by taková sezóna byla hodnocena neúspěchem a kritikou hráčů, včetně vyhazovu některých z nich. Jen v FCV hráči odchází, když sami chtějí (a i když je to pro klub nevýhodné) a nikdo se nevyhazuje a hráči se nekritizují. Jenom se každý rok mění trenér...
    serval43
    serval43

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 16/5/2016, 12:05

Admin napsal:Jojo, není to žádná sranda. Člověk aby se skoro bál :-)

Noo, já myslím že ti to Fuks smáznul i z důvodu nasranosti, že jsi tu založil tuhle kecárnu do který on nemůže cenzorsky zasáhnout Very Happy

Po hodně dlouhý době jsem na forum FCV nakouknul a musím konstatovat, že se nic nezměnilo na tom, že Fuks je opravdu vemeno neskutečnýho kalibru. Ten bude naší hru i managment vychvalovat i kdyby se sestoupilo do divize.

Lufa

Poèet pøíspìvkù : 71

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jivys 16/5/2016, 11:24

Borr napsal:Co bys čekal, kdo řekne pravdu a všichni to ví, jak to je, tak jde k soudu a musí se omlouvat.. Našim zkorumpovaným bafuňářům už není ani blbý dělat to všechno před zraky veřejnosti, viz remíza Palerma, všichni věděli, že to tak dopadne, že to budou všichni komentovat a stejně jim ten bod okatě nechali, ať si všichni políbí pr... a kecají si, hlavní je dosáhnout svýho za každou cenu..

Admin napsal:
    serval43 napsal:Když se dívám na diskusním fórum, tak to je neuvěřitelná arogance a trapnost, co tam zase předvádí Míra Fuks. Proboha ať to zabalí a nedělá medvědí službu FCV...

Už mi tam umazávají závadné části příspěvků :-) Holt napsat, že ta remíza byla domluvená, se prostě nesmí a poškozuje to dobré jméno naší fotbalové ligy cheers Už mě fakt nic nepřekvapí Very Happy

Jinak tohle smazáno rovnou:
    -------------
    Nepodložený kecy? No tak určitě. Vždyť ta liga už není ani komedie, to je spíš tragikomedie. Tu už nemůže poškodit vůbec nic. Možnosti samozřejmě mám a je fajn, že to tady takhle hlídáte. Myslel jsem si, že za ty nemalé prostředky, je hlídání v ceně  Smile-
    -------------
    Jediné řešení je to co jsem udělal já, přestaňte tam chodit. Ať si tu svoji super ligu hrají pro sebe a zoufalce co si zaplatí O2tv. Fuks už dávno ztratil soudnost a hláška že jde o čtvrtou nejúspěšnější sezonu by zasloužila metál. Na náš fotbal se nedalo vůbec dívat a koncepce klubu je na nic, včetně propagace. Proto mladí dokuď to jde utíkají, nedostanou šanci, a staří se nevrací.
    Tenhle klub nemá srdce ani tradici a za tuto sezonu ztratil i dost fanoušků.

jivys

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 15/5/2016, 21:20

Jojo, není to žádná sranda. Člověk aby se skoro bál :-)
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ježek 15/5/2016, 21:07

Admin napsal:
    serval43 napsal:Když se dívám na diskusním fórum, tak to je neuvěřitelná arogance a trapnost, co tam zase předvádí Míra Fuks. Proboha ať to zabalí a nedělá medvědí službu FCV...

Už mi tam umazávají závadné části příspěvků :-) Holt napsat, že ta remíza byla domluvená, se prostě nesmí a poškozuje to dobré jméno naší fotbalové ligy cheers Už mě fakt nic nepřekvapí Very Happy

-------------
    Nepodložený kecy? No tak určitě. Vždyť ta liga už není ani komedie, to je spíš tragikomedie. Tu už nemůže poškodit vůbec nic. Možnosti samozřejmě mám a je fajn, že to tady takhle hlídáte. Myslel jsem si, že za ty nemalé prostředky, je hlídání v ceně  Smile-
    -------------
    Poškozuješ dobré jméno české fotbalu, aby si nešel k soudu Very Happy . Je to naprostá žumpa, tahle berbr liga. Ale je fakt, že minulé kolo berbrovi kluci v Příbrami, pobavili celý svět, jo není nad slivovici Very Happy

Ježek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 15/5/2016, 20:36

Borr napsal:Co bys čekal, kdo řekne pravdu a všichni to ví, jak to je, tak jde k soudu a musí se omlouvat.. Našim zkorumpovaným bafuňářům už není ani blbý dělat to všechno před zraky veřejnosti, viz remíza Palerma, všichni věděli, že to tak dopadne, že to budou všichni komentovat a stejně jim ten bod okatě nechali, ať si všichni políbí pr... a kecají si, hlavní je dosáhnout svýho za každou cenu..

Nečekám nic, už tam nenapíšu ani písmeno.
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Borr 15/5/2016, 20:05

Co bys čekal, kdo řekne pravdu a všichni to ví, jak to je, tak jde k soudu a musí se omlouvat.. Našim zkorumpovaným bafuňářům už není ani blbý dělat to všechno před zraky veřejnosti, viz remíza Palerma, všichni věděli, že to tak dopadne, že to budou všichni komentovat a stejně jim ten bod okatě nechali, ať si všichni políbí pr... a kecají si, hlavní je dosáhnout svýho za každou cenu..

Admin napsal:

-------------
    -------------
    Borr
    Borr

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Borr 15/5/2016, 20:01

Jo to už říkám dlouho, že je mužstvo špatně složené... zajímalo by mě kdy to dojde vedení. Když jsme hráli po sestupu x let 2.ligu, tak taky trvalo vedení x let, než přišlo na to, že obměnit vždy po neúspěchu půl týmu není řešení..

Ježek napsal:Sezóna hrozná, jediné plus je záchrana. Mužstvo není dobře poskládané. Dalo se to očekávat, jen vedení tvrdilo, že týmu věří a má na to se pohybovat okolo osmého místa a chtěli zvýšit o 500 lidí návštěvnost. No nepovedlo se ani jedno. Prodat už kromě Hanuše nemáme koho, letos jsme nezabudovali do kádru ani žádného nového odchovance, přitom máme kapitána reprezentace do 19 let Štěpánka. Nedali jsme mu ani čuchnout v áčku, místo toho pendloval mezi juniorkou a dorostem.
    Hipp bude v analýze předávat vedení, kde nás "tlačí bota". No podle mě dopadne, jak trenéři před ním. Přivedou se opět mladý nebo hráči na hostování,  na lávku nebo hranu sestavy a na podzim se opět bude poroučet.
    Borr
    Borr

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 15/5/2016, 19:56

-------------
    -------------
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ježek 15/5/2016, 18:01

Sezóna hrozná, jediné plus je záchrana. Mužstvo není dobře poskládané. Dalo se to očekávat, jen vedení tvrdilo, že týmu věří a má na to se pohybovat okolo osmého místa a chtěli zvýšit o 500 lidí návštěvnost. No nepovedlo se ani jedno. Prodat už kromě Hanuše nemáme koho, letos jsme nezabudovali do kádru ani žádného nového odchovance, přitom máme kapitána reprezentace do 19 let Štěpánka. Nedali jsme mu ani čuchnout v áčku, místo toho pendloval mezi juniorkou a dorostem.
    Hipp bude v analýze předávat vedení, kde nás "tlačí bota". No podle mě dopadne, jak trenéři před ním. Přivedou se opět mladý nebo hráči na hostování,  na lávku nebo hranu sestavy a na podzim se opět bude poroučet.

Ježek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 15/5/2016, 17:59

Ten jinak mluvit/psát nemůže. PR manažer a mluvčí PSJ a navíc jakési přesvědčení, že fotbal v ČR není jenom podplacená zkorumpovaná žumpa :-) A prostě stále dokola omílané fráze a řeči.
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro serval43 15/5/2016, 13:16

Když se dívám na diskusním fórum, tak to je neuvěřitelná arogance a trapnost, co tam zase předvádí Míra Fuks. Proboha ať to zabalí a nedělá medvědí službu FCV...
    serval43
    serval43

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miki 15/5/2016, 06:27

,,Vysočina si na Spartě chce užít loučení se sezónou" - tak nevím,jestli si to užili hráči FCV nebo Lafata.Možná jim za střeleckou korunu slíbil kančí hody - se šípkovou nebo se zelím!? A i další výsledky odpovídají tomu hnusu zvanýmu Synotliga.Stejně se i po osamostatnění ligy na tom nic nezmění a to je pro fanoušky ta nejhorší zpráva.

Miki

Poèet pøíspìvkù : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 14/5/2016, 22:07

Že jsme udělali Chátře křoví,je mi z toho na bl......O výsledku Palerma už vůbec nic confused affraid
    Dihol59
    Dihol59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hunter Highlander 14/5/2016, 19:06

Admin napsal:To je panečku poslední kolo. Škoda, že jsem neměl víc volných peněz, jinak bych na ten kříž respektive 02 v Jablonci naložil klidně víc... Lafata taky pěkně, hlavně ten gól hrudníkem.
    Olmík 5:0 v 70. minutě... Trapná Plzeň na Slavii.
    Hnus ten náš KaprPeltoFotbal...

Tak tohle poslední kolo byla pořádná facka fanouškům... Naše liga je opravdu žumpa a dokud jí budou řídit lidi jako Pelta,Berbr a jeho soudcovská mafie tak se nic nezmění. Od nové sezóny má být liga samostatná, nedělám si žádné iluze ale uvidíme. Náš klub dnes taky pěkně... PELTA VEN!!!
    Hunter Highlander
    Hunter Highlander

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 14/5/2016, 17:06

To je panečku poslední kolo. Škoda, že jsem neměl víc volných peněz, jinak bych na ten kříž respektive 02 v Jablonci naložil klidně víc... Lafata taky pěkně, hlavně ten gól hrudníkem.
    Olmík 5:0 v 70. minutě... Trapná Plzeň na Slavii.
    Hnus ten náš KaprPeltoFotbal...
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 13/5/2016, 22:43

Admin napsal:Tak už je to 10 let...
    http://fotbal.idnes.cz/sparta-zachranila-plzen-v-prvni-lize-deset-let-od-pamatneho-zapasu-109-/fotbal.aspx?c=A160512_210550_fotbal_pes
    Tak určitě,Chátra je Chátra a tak když zítra o nic nejde,zkusme jim to znepříjemnit.Tip fandy 1:2 afro lol!
    Dihol59
    Dihol59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 13/5/2016, 11:55

Tak už je to 10 let...
    http://fotbal.idnes.cz/sparta-zachranila-plzen-v-prvni-lize-deset-let-od-pamatneho-zapasu-109-/fotbal.aspx?c=A160512_210550_fotbal_pes
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vomi 12/5/2016, 15:51

Pilný a Jech se zavirovali, pobavili a po právu byli odejiti. Škoda, že to takhle snadno nejde i s prezidentem..
    Vomi
    Vomi

Poèet pøíspìvkù : 59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro gennaro 12/5/2016, 14:26

Miki napsal:Záchrana fajn,ale doufám,že takový nervy až do konce byly naposled!Ta Dvořákova penalta byla kopnutá naprosto tragicky.Kdyby tam ten borec houpnul a nešel tam nohama,tak ji má.Ale to je jenom kdyby...Co se týká posil,tak to můžeme říct jenom ke 2 borcům - Hronek,Urdinov.
    Musíme příští sezonu jednoznačně posílit, hlavně potřebujeme útočníka, nejlépe dva.
    Dalé by rád aby v týmu zůstali tito hráči
    Hanuš, Urdinov, Hronek, Mišůn. Tlustý(když je zdraví je platný), Váca, šanci bych dal i Bazalovi, Šulek, Kukol, když hodně přimhouřím obě oči tak i Krejčí, to samé platí i o Neradovi, dále pak Batioja. Zbytek nevím jestli mají na to zůstat v prvoligovém týmu.

gennaro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miki 12/5/2016, 10:54

Záchrana fajn,ale doufám,že takový nervy až do konce byly naposled!Ta Dvořákova penalta byla kopnutá naprosto tragicky.Kdyby tam ten borec houpnul a nešel tam nohama,tak ji má.Ale to je jenom kdyby...Co se týká posil,tak to můžeme říct jenom ke 2 borcům - Hronek,Urdinov.

Miki

Poèet pøíspìvkù : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin 12/5/2016, 08:15

Všechno bylo asi řečeno, jsme zachránění, ale do příští sezóny se toho musí dost změnit, jinak můžeme dopadnout jako Baník..
    Dvořákova penalta? WTF?
    Admin
    Admin
    Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vomi 12/5/2016, 08:05

Tak záchrana. Když nechal Váca kopat Dvořáka za to, že si tu šanci na penaltu vypracoval, tak jsem mu za to gesto tleskal. Ale když jsem viděl, jak to Dvořák kopnul, tak říkám: už ho to kopat nikdy nenechte. První gól taky haluz, ale hlavně, že to byla branka. Odehráli to kluci slušně. Jinak poslední tři domácí zápasy nemůžu nic říct proti rozhodčím. Žádný do očí bijící chyby nebo snaha o ovlivnění. A k fanouškům Baníku. Ve všední den přijedou z dálky v takovým počtu za spadajícím týmem, celou dobu fandí, na rozdíl od jiných nedělají žádnej bordel. Klobouk dolů. Pro mě nejlepší fandové hostů v Jihlavě za celou sezónu a přeju jim rychlej návrat do ligy.
    Vomi
    Vomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 11/5/2016, 21:25

Uff,je to za námi se šťastným koncem.Jsem rád,že liga na Vysočině zůstala zachována.Jsem zvědav na podzim,protože jarní část sezony oku moc nelahodila.Musíme doufat cheers sunny
    Dihol59
    Dihol59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sema.boga 11/5/2016, 21:21

AJET0 napsal:Obrovská úleva asi nejen v řadách fandů. Doufám, že se z této sezony poučíme a už nedojde nikdy k takovýmto nervům a že se konečně posuneme do klidných vod tabulky.

Souhlas. Už mě to nebaví, a nejen asi mě , každej rok koukat na konec tabulky a modlit se za každej bod. Chtěl bych zažít "klidnou" sezonu a užívat si zápasy !
    sema.boga
    sema.boga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 11/5/2016, 20:17

Obrovská úleva asi nejen v řadách fandů. Doufám, že se z této sezony poučíme a už nedojde nikdy k takovýmto nervům a že se konečně posuneme do klidných vod tabulky.

AJET0

Poèet pøíspìvkù : 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dihol59 11/5/2016, 17:49

Nerad používám ve fotbale slovo MUSÍME,ale kdy, když ne dnes a kdy než proti Chacharům kterým o nic nejde.Takže dnes opravdu
    MUSÍME v tomto mači POTVRDIT příslušnost k I.lize.Slovy klasika-jesti si ten fotbal nevybojujem,tak jsme... Sleep Dnes jedině vítězství Razz cat
    Dihol59
    Dihol59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro milan jihlavský 11/5/2016, 16:36

Tak si dám 3-4 pivečka u hurá a fotbal Very Happy
    milan jihlavský
    milan jihlavský

Poèet pøíspìvkù : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vomi 11/5/2016, 08:04

Tak dneska se hraje o to, jestli budeme v příští sezóně hrát ligu nebo prales. Dnes všichni na stadion! Tipuju 1:0, nervy až do konce. Přeju si 3:0 do poločasu a exhibici. Diváci 4101. Jsem zvědavej, jestli přijedou fandové z Ostravy. Vždycky jezdili v hojným počtu a nedělali tu bordel. Teď to, vzhledem k situaci, může bejt jinak.. Hlavně doufám, že o výsledku se bude rozhodovat na hřišti a že už o něm nebylo rozhodnuto.
    Vomi
    Vomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: