Hledat
Poslední téma
» Diskuzní fórumpro Admin 22/7/2018, 20:43
» Diskuzní fórum
pro Lufa 21/10/2016, 20:30
» Informace pro diskutující
pro Admin 26/12/2015, 22:22
Similar topics
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 3 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 3 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 72 uživatelů dne 31/10/2024, 12:22
Diskuzní fórum
+28
jivys
Dihol59
wolfdesigner
smutnej fanda
jiri kejnovsky
FCVReferee
Excalibur
Václav Kotnour
AJET0
David_Zeman
Vomi
Smutnej_fanda
Lufa
milan jihlavský
gennaro
Hunter Highlander
rafyre
FRL
Pepiik
class2
Ježek
Borr
Maty
luui
Ravl
sema.boga
smejky
Admin
32 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Do základu, bych dal Šamánka a Batioju, Dvořáka na tribunu.Ježek napsal:Vyčerpávající . Takhle to asi Hipp opravdu postaví, pokud nebudou zdravotní komplikace. Nejvíc se zřejmě rozhoduje na střední záloze, zda nechá sedět Zoubeleho nebo Urblíka.Borr napsal:Tak už si tipnu na sobotu sestavu a výsledek: Hanuš - Blaić, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek, Urblík - Vaculík, Hronek, Ikaunieks - Dvořák, náhr. Rakovan, Kryštůfek, Štěpánek, Zoubele, Fulnek, Batioja, Šamánek, ani na lávku se nevejdou Kotnour, Pedro, Novotný, Záviška, Harba.. Doufám že to mám dost komplexní
Výsledek 1:1, gól FCV nekopa Dvořák
Já bych podle přípravných zápasů nechal sedět Dvořáka, dal do útoku Ikauniekse a do zálohy Batioju, ale jsem jen fanoušek, trenér je vidí i při tréninku, tak snad se do správné sestavy trefí.
Na sobotu už se těším a věřím v překvapení .
gennaro- Poèet pøíspìvkù : 41
Pokuď by dostavba takhle vypadala v reálu,tak by to byla bomba.
Miki- Poèet pøíspìvkù : 83
sema.boga napsal:Tak co , vrati se Rambo ? Ze by jsme meli konecne utok ? (Podle iSportu se jedna !)
Taky jsem to četl,uvidíme ale byl by to dobrý signál i pro ostatní odchovance.
Hunter Highlander- Poèet pøíspìvkù : 50
Tak co , vrati se Rambo ? Ze by jsme meli konecne utok ? (Podle iSportu se jedna !)
sema.boga- Poèet pøíspìvkù : 95
Ježek napsal:Jo bylo by to hezký, ale jestli na to dají politici peníze, to vidím pesimisticky.sema.boga napsal:Mrknete na ofi stranky. Clanek o druhe tribune ;-) .
Vypadá to fantasticky, jsem nadšený a začínám věřit že to klapne když Tulis říkal že PSJ je schopno přes dotace sehnat zhruba polovinu. Taky je dobře vyřešen boční sektor pro hosty,za to tleskám.
Vyčerpávající . Takhle to asi Hipp opravdu postaví, pokud nebudou zdravotní komplikace. Nejvíc se zřejmě rozhoduje na střední záloze, zda nechá sedět Zoubeleho nebo Urblíka.Borr napsal:Tak už si tipnu na sobotu sestavu a výsledek: Hanuš - Blaić, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek, Urblík - Vaculík, Hronek, Ikaunieks - Dvořák, náhr. Rakovan, Kryštůfek, Štěpánek, Zoubele, Fulnek, Batioja, Šamánek, ani na lávku se nevejdou Kotnour, Pedro, Novotný, Záviška, Harba.. Doufám že to mám dost komplexní
Já bych podle přípravných zápasů nechal sedět Dvořáka, dal do útoku Ikauniekse a do zálohy Batioju, ale jsem jen fanoušek, trenér je vidí i při tréninku, tak snad se do správné sestavy trefí.
Na sobotu už se těším a věřím v překvapení .
Ježek- Poèet pøíspìvkù : 38
Jo bylo by to hezký, ale jestli na to dají politici peníze, to vidím pesimisticky.sema.boga napsal:Mrknete na ofi stranky. Clanek o druhe tribune ;-) .
Mrknete na ofi stranky. Clanek o druhe tribune ;-) .
sema.boga- Poèet pøíspìvkù : 95
Kdo chce, to je právě to slovo, znám lidi co ti o prázdninách přijdou v pátek a v neděli, ale v sobotu nejdou, protože nepojedou z chaty na fotbal a zpátky. Takže žádný kecy.
Hunter Highlander napsal:Ježek napsal:Sobota o prázdninách, to je pro návštěvnost nejhorší možný den. Nevěřím, že na Plzeň bude vyprodáno.
O prázdninách je každej den blbej, to jsou jen kecy, kdo chce a nebrání mu v tom něco závažnýho tak přijde.
Já jsem zvědavej na to nový občerstvení.
Tak už si tipnu na sobotu sestavu a výsledek: Hanuš - Blaić, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek, Urblík - Vaculík, Hronek, Ikaunieks - Dvořák, náhr. Rakovan, Kryštůfek, Štěpánek, Zoubele, Fulnek, Batioja, Šamánek, ani na lávku se nevejdou Kotnour, Pedro, Novotný, Záviška, Harba.. Doufám že to mám dost komplexní
Borr- Poèet pøíspìvkù : 119
Ježek napsal:Sobota o prázdninách, to je pro návštěvnost nejhorší možný den. Nevěřím, že na Plzeň bude vyprodáno.
O prázdninách je každej den blbej, to jsou jen kecy, kdo chce a nebrání mu v tom něco závažnýho tak přijde.
Já jsem zvědavej na to nový občerstvení.
Sobota o prázdninách, to je pro návštěvnost nejhorší možný den. Nevěřím, že na Plzeň bude vyprodáno.
Tak pátky nebo neděle by byly lepší, v pátek jsou zase ještě někteří lidi v práci. S čím mě ale náš fotbal totálně sere je, že nejsou chopný naplánovat termíny utkání trochu víc dopředu, aspoň mkěsíc. Teď se ještě neví termín zápasu se Slávií, tj. víkend za 2 a půl týdne, teď o prázdninách, kdy si lidi plánují často víkendy dopředu.. Prostě hlavní je TV a na diváky se sere (ale samozřejmě se oficiálně tvrdí opak..)
Miki napsal:Toho Marcina znám fakt jenom podle jména.Jedno z dalších šlápnutí ..vedle. Ale co mě dost vadí jsou ty domácí sobotní termíny.Když jsem to řekl doma, tak z toho žádná radost nebyla.Pátek v podvečer (17-18)mi vyhovoval víc.Jak jste na tom vy?
Toho Marcina znám fakt jenom podle jména.Jedno z dalších šlápnutí ..vedle. Ale co mě dost vadí jsou ty domácí sobotní termíny.Když jsem to řekl doma, tak z toho žádná radost nebyla.Pátek v podvečer (17-18)mi vyhovoval víc.Jak jste na tom vy?
Miki- Poèet pøíspìvkù : 83
FCVReferee napsal:Jinak si neodpustím jednu věc. Proč v týmu je pořád Marcin? Proč pořád dotujeme jeho léčbu a on se válí někde v Prešově? K čemu nám je takový kluk, který při vší uctě, zatím ještě nic neukázal, je mu 22 let a z toho od 19 let jen marodí. Za FC odehrál v ačku jen 5 minut za 3 sezony.
To je snad takový supertalent, nebo má takovou supersmlouvu, že ho nemužeme vyhodit?
Porcelánový Tomáš pomalu končí, je potřeba někomu předat štafetu
Vomi- Poèet pøíspìvkù : 59
Jinak si neodpustím jednu věc. Proč v týmu je pořád Marcin? Proč pořád dotujeme jeho léčbu a on se válí někde v Prešově? K čemu nám je takový kluk, který při vší uctě, zatím ještě nic neukázal, je mu 22 let a z toho od 19 let jen marodí. Za FC odehrál v ačku jen 5 minut za 3 sezony.
To je snad takový supertalent, nebo má takovou supersmlouvu, že ho nemužeme vyhodit?
FCVReferee- Poèet pøíspìvkù : 48
Konkurence v týmu je velká a je to znát. Doufám, že budou hrát ti z nejlepší formou. Za mě, v celé přípravě se mi nejvíc líbili Urblík a Batioja.
Tak trenér už má asi finální sestavu v hlavě, nicméně dnešní zápas mu asi moc nepomohl, obrana a záloha podala dobrej výkon vč. všech náhradníků, z útoku mě příliš nepřesvědčil ani jeden ze 4.. Ale souhlasím, že Urblík nejlepším hráčem na hřišti, čekal jsem, že bude pro ligu spíš náhradníkem za Zoubelem a Hronkem, ale byl by hřích nechat ho na lavici. Jsem zvědavej, jak to trenér vyřeší příští sobotu, kdy už asi budou fit i Zoubele s Hronkem. Nečekal bych, že budeme mít přetlak v záloze, navíc se výborně ukázali i náhradníci Štěpánek, Batioja, Záviška.
Dnešní generálka, nevím jak jí hodnotit. Každopádně... Urblík, Urblík, Urblík !!! Jestli bude hrát tak dobře a sebevědomě jak v připravě, tak se máme na co těšit. Co se týče Harise, tak nevím kam se to z něj podělo... snaží se, ale pořád to není to co dřív. A Dvořák, proboha... dobře, umí stáhnout nakopávané míče, ale tím to končí...
Mimochodem v Salzburgu se hrálo na tomhle stadiónku:
https://de.wikipedia.org/wiki/MyPhone_Austria_Stadion
https://de.wikipedia.org/wiki/MyPhone_Austria_Stadion
Tak proti jejich béčku v celku dobrý zápas. Posily se zatím předvádí ve výborném světle. Snad budou kluci i psychicky odolní... A pevně věřím, že Rosa a Zoubele potvrdí roli lídrů a ten tým nakopnou a vyhecujou. Takový hráč byl nejvíc potřeba aby ostatní zbláznil. Naposled to byl Karlík... a tomu kde je konec?
S tím souhlasím. Jinak při zranění Hronka asi podle očekávání.
Naladil jsem přenos, tak uvidíme, co předvedeme.
Naladil jsem přenos, tak uvidíme, co předvedeme.
Ježek napsal:Tak dnešní sestava mi jen potvrdila, že trenéři se snaží předělat nově příchozího Ikauniekse z hroťáka na levého záložníka. V útoku (proti Pardubicím) se mi líbil, ale v záloze teda nehrál nic moc. Nevím proč by na levé záloze nemohl hrát Batioja, v přípravě jeden z nejlepších hráčů. Zajímalo by mě v čem je s ním problém. A ať mi někdo neříká, že v bránění, viděl jsem ho, jak loni za juniorku i v letošní přípravě, brání rozhodně lépe jak Ikaunieks. Ten patří na hrot místo Dvořáka. Ale jen můj názor, rozhodující je jak to vidí trenér.
Tak dnešní sestava mi jen potvrdila, že trenéři se snaží předělat nově příchozího Ikauniekse z hroťáka na levého záložníka. V útoku (proti Pardubicím) se mi líbil, ale v záloze teda nehrál nic moc. Nevím proč by na levé záloze nemohl hrát Batioja, v přípravě jeden z nejlepších hráčů. Zajímalo by mě v čem je s ním problém. A ať mi někdo neříká, že v bránění, viděl jsem ho, jak loni za juniorku i v letošní přípravě, brání rozhodně lépe jak Ikaunieks. Ten patří na hrot místo Dvořáka. Ale jen můj názor, rozhodující je jak to vidí trenér.
jivys napsal:Tak koukám kádr se změnil, ale v přípravě padáme zase tam kde jsme byli a nedáváme goly. Co se ale nezmění je Fuks, ten baví skoro jak Ovčáček. Duisburg, silný soupeř s výborným týmem, který sestoupil z 2 bundesligy!!!! Tak ať hrají jen s mužstvy do divize, tam to bude vyrovnané.
Vždyť to jsou pořád stejný kecy. Přepočítávat kvalitu a sílu klubu na počet obyvatel a počet fanoušků na FB, může dneska fakt jenom debil. Víc k tomu nemám a nikdo mi to nemůže smazat
Tys mi promluvil z duše,přesně tak jsem to chtěl napsatjivys napsal:Tak koukám kádr se změnil, ale v přípravě padáme zase tam kde jsme byli a nedáváme goly. Co se ale nezmění je Fuks, ten baví skoro jak Ovčáček. Duisburg, silný soupeř s výborným týmem, který sestoupil z 2 bundesligy!!!! Tak ať hrají jen s mužstvy do divize, tam to bude vyrovnané.
Dihol59- Poèet pøíspìvkù : 42
Tak koukám kádr se změnil, ale v přípravě padáme zase tam kde jsme byli a nedáváme goly. Co se ale nezmění je Fuks, ten baví skoro jak Ovčáček. Duisburg, silný soupeř s výborným týmem, který sestoupil z 2 bundesligy!!!! Tak ať hrají jen s mužstvy do divize, tam to bude vyrovnané.
jivys- Poèet pøíspìvkù : 24
Tak koukám, že Voltr je v Karviné. Díval jsem se na poslední čtvrtinu dnešního zápasu a nedostali jsme se ke střele, snad to tak bylo až po prostřídání..
serval43 napsal:u těch odchodů se často vedení chovalo neprofesionálně - nejen, že pustili každého, ale taky vedení většinou kývlo na první nabídku odstupného (kolik dáte, tolik dáte...) a nesnažilo se získat víc!, Po dlouhé době dochází aspoň k nějakému posílení a obměně kádru, berme to jako první vlaštovku toho, že si vedení uvědomilo, že prvoligový fotbal se nedá hrát s neustálým oslabováním kádru...., jistě jde o peníze, ale když se nebude hrát o záchranu, ale blíže středu tabulky, tak bude víc chodit diváků a snadnější se získají další sponzoři,
Uvidíme až se začne hrát na ostro,ale i já si myslím že letošní doplnění má hlavu a patu,jen to nezakřiknout.
u těch odchodů se často vedení chovalo neprofesionálně - nejen, že pustili každého, ale taky vedení většinou kývlo na první nabídku odstupného (kolik dáte, tolik dáte...) a nesnažilo se získat víc!, Po dlouhé době dochází aspoň k nějakému posílení a obměně kádru, berme to jako první vlaštovku toho, že si vedení uvědomilo, že prvoligový fotbal se nedá hrát s neustálým oslabováním kádru...., jistě jde o peníze, ale když se nebude hrát o záchranu, ale blíže středu tabulky, tak bude víc chodit diváků a snadnější se získají další sponzoři,
serval43- Poèet pøíspìvkù : 136
Tak o poháry hrát nebudeme (ani by jsme je neměli kde hrát) a když se hraje o sestup, tak to má aspoň grády. Snad jich letos bude míň (těch grády). Já se na obměněnou sestavu těším a výjimečně jsem mírně optimisticky naladěn.
Vomi- Poèet pøíspìvkù : 59
Proč odcházejí do jiných klubů po "pár zápasech" odehraných v Jihlavě, je věc k zamyšlení. Hlavním důvodem jsou prý peníze. Jednak pro samotného hráče, tak i pro náš klub. Nejsme, a zřejmě nikdy nebudeme tak ekonomicky silný klub, abychom je zde udrželi. Takže se s tím smiřme. Je to ale smutné, chodit rok co rok na boje o záchranu a tvářit se jak jsme šťastní, že zde vidíme hrát jednou za rok Spartu, nebo Plzeň. Ty každoroční sestupové problémy nám fanouškům vadí. Je to jak chodit do kina, na pořád stejný film. Proto se nelze divit že reakce nejsou zrovna pozitivní. Místo toho abychom byli vděční, že dění v klubu není lidem lhostejné, předloží se jim, že z důvodů.....blablabla, můžeme být vlastně rádi, že se tady 1.liga vůbec hraje. To mně tak trochu vadí. Hrajme trochu lepší fotbal a permanentky budou určitě vyprodány. Vše souvisí se vším!
Václav Kotnour- Poèet pøíspìvkù : 13
Pokud vím, tak Klíma byl skoro celý jaro zraněný (nehrál ani za juniorku), takže potřebuje především hrát. Hipp bude, bohužel, preferovat hru na jednoho útočníka, takže je lepší,když Klíma se někde rozehraje a třeba na jaře 2017 už bude v kádru. Jinak k té preferenci odchovanců, byla zde řada, která po pár zápasech za áčko kývla na první nabídku a šla jinam, FCV jim byla ukradená.
Tak já myslím, že tentokrát to posilování dobrý, Blaič, Rosa, Zoubele, Ikaunieks by mohli být v základu a když vezmu, že v základu asi budou i Urdinov a Hronek, kteří přišli před půl rokem, tak jsme dost obměnili. Jen mi přijde, že máme v kádru až moc hráčů, nevím co si vedení slibuje od Šamánka, Závišky apod. Harba je pro mě záhada, ten jestli se ještě prosadí, tak to bude pro mě překvapení. Dvořák kapitola sama o sobě, viděl jsem ho hrát v přípravě poločas a herně do kombinace, sklepávání, přihrávky dobrý, ale v zakončení naprosto jalovej, bez důrazu....
jivys napsal:Tak co říkáte na sestavu pro soustředění? Za mě nejhorší momentálně útok, měli dostat šanci mladé pušky. Dvořák a Harba se už neprobudí a Šamánek na základ nemá. Jediný je ten nový a o něm toho moc nevíme. minimálně Klíma tam měl zůstat a dostat šanci.
Tak co říkáte na sestavu pro soustředění? Za mě nejhorší momentálně útok, měli dostat šanci mladé pušky. Dvořák a Harba se už neprobudí a Šamánek na základ nemá. Jediný je ten nový a o něm toho moc nevíme. minimálně Klíma tam měl zůstat a dostat šanci.
jivys- Poèet pøíspìvkù : 24
Admin napsal:Tak to je smutný, když FCV nepovažují za zajímavý klub... A čí je to zodpovědnost? Já vím, špatně fandících fanoušků.
Čí je to zodpovědnost? Co třeba ta, že esports zkrátka nemá personální obsazení v tomhle obodobí letních svátků? Nebo má psát onlajny Míra Fuks? Jo prostě pokaždý se najde prostředek jak si kopnout do klubu...
David_Zeman- Poèet pøíspìvkù : 10
Tak to je smutný, když FCV nepovažují za zajímavý klub... A čí je to zodpovědnost? Já vím, špatně fandících fanoušků.
Podle sdělení Míry Fukse, je to prý výlučně v kompetenci e-sportu, zda onlajnový přenos z FCV zařadí.
na livesport zápas byl...
Pepiik napsal:Co treba zajit na fotbal ? A necucet doma :-)
Ja dneska byl a leva strana hodne nebezpecna(Batioja,Urdinov)
Sice souhlas, ale co třeba dovolená, jiný program, práce atd. Já to měl na Sofascore, takže jsem průběžný výsledek měl, ale že to není na onlajny.cz a dokonce ani na livesport, kde je snad všechno, tak to mě teda zarazilo.
Druhý poločas dobrej fotbal. Šancí dost, jen ta koncovka.
Dnes podle mě nejlepší Urdinov a Batioja.
Dnes podle mě nejlepší Urdinov a Batioja.
Přišel jsem na fotbal, chci se kouknout, kdo hraje, tabule vypnuté, onlajny nejsou, výborný Chodí dost lidí, snad by i ta tabule se dala pustit. Ale jinak výkon přes porážku dobrej.. jen aby to tak šlo v sezóně, teda myslím výkonem, ne výsledkově
Václav Kotnour napsal:Všechny "Horní - Dolní" jsou dnes na onlajnech, pouze FCV ne! To už jsme vážně tak neschopní a nedokážeme si dnešní duel s Brnem umístit na onlajny. Zajímalo by mně kdo to má v klubu na starosti. Neví to někdo?
Byl jsem a celkem jsem spokojenej hra mněla hlavu a patu když to tam ještě začne padat bude to ok.
Havlik.libor- Poèet pøíspìvkù : 39
Co treba zajit na fotbal ? A necucet doma :-)
Pepiik- Poèet pøíspìvkù : 38
Všechny "Horní - Dolní" jsou dnes na onlajnech, pouze FCV ne! To už jsme vážně tak neschopní a nedokážeme si dnešní duel s Brnem umístit na onlajny. Zajímalo by mně kdo to má v klubu na starosti. Neví to někdo?
Jo Starka to je borec:
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/274140/dalsi-fotbalova-spina-byvaly-majitel-zizkova-si-udajne-chtel-objednat-vrazdu.html
Mam pocit,ze Vins kandidoval na sefa tenkrat jeste CMFS.
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/274140/dalsi-fotbalova-spina-byvaly-majitel-zizkova-si-udajne-chtel-objednat-vrazdu.html
Mam pocit,ze Vins kandidoval na sefa tenkrat jeste CMFS.
Pepiik- Poèet pøíspìvkù : 38
Myslím že v záloze máme již dostatek kvalitních hráčů. Trenérovi nezávidím, bude to pro něho hodně složité dát někomu černého Petra a vyřadit ho s týmu.FCVReferee napsal:Hm tak Bazal do Jablonce.
gennaro- Poèet pøíspìvkù : 41
Hm tak Bazal do Jablonce.
Admin napsal:Václav Kotnour napsal:Na "nejdražším" fóru v republice (FCV,) je úplně mrtvo. Komu tahle situace vlastně prospívá? Ještě že máme kde psát, aniž bychom se nedej bože dopustili, něčeho tak hrozného, jako je mít svůj vlastní názor. Těžko se smiřovat s klubovým ideálem: "kup si permici, a drž hubu"! Oni to ti kluboví vlezdopr.....ti, časem pochopí sami.
Nenaděláš nic. Je jasný, že občas se objeví spekulace, co nemají hlavu ani patu, nicméně v těchhle případech je to spíš realita, kterou nikdo nechce slyšet a klub jí nechce mít na svých stránkách.
No a nedej bože, když se přemnoží hodně negativních příspěvků, které odráží realitu předváděné hry
Díky za tohle fórum,jen by mohlo být živější ale proti oficiálnímu je to pořád pohoda!!
Václav Kotnour napsal:Na "nejdražším" fóru v republice (FCV,) je úplně mrtvo. Komu tahle situace vlastně prospívá? Ještě že máme kde psát, aniž bychom se nedej bože dopustili, něčeho tak hrozného, jako je mít svůj vlastní názor. Těžko se smiřovat s klubovým ideálem: "kup si permici, a drž hubu"! Oni to ti kluboví vlezdopr.....ti, časem pochopí sami.
Nenaděláš nic. Je jasný, že občas se objeví spekulace, co nemají hlavu ani patu, nicméně v těchhle případech je to spíš realita, kterou nikdo nechce slyšet a klub jí nechce mít na svých stránkách.
No a nedej bože, když se přemnoží hodně negativních příspěvků, které odráží realitu předváděné hry
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: